Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz vendingo #37129 üzenetére

    ja engem is, szomorodjanak meg.. 50 helyett 79, 45k-s mutatvány.
    kanyarból jöttem ki úgy 100-as tempóval, megláttam a rendőrautót és egyből fékeztem de ezek bemértek 300 méterről.. az már más kérdés hogy a rendszám csak kb 60 méterről olvasható és ott már javában 40-nel poroszkáltam, a videófelvételes mérések átka hogy már nagyon messziről lekapnak és utána ha közelebb érsz leolvassák a rendszámot és jön a bünti.
    ha jól tudom lassacskán visszaállnak a fotózásra és akkor 2-300 méterről ha észreveszed őket még le tudsz lassítani...

    amúgy meg jogos, nem vettem észre hogy lakott területre értem. olyan kicsi volt a falu hogy nem is láttam házakat csak a falu eleje/vége táblát, meg a kettő között a pékeket... nem véletlenül mértek ott ahol

    attól viszont hülyét kapok ha a sok mazsola beáll a 40-nel tötymörgő rendőrautó mögé és nem mernek előzni.. már mér? mi lesz? én még úgyis bemegyek 2 autó közé ha az egyik rendőr, sőt van hogy a rendőrautó húzódik félre amikor jövök.. na nem azért mert akkora király vagyok, csak látja hogy normálisan és magabiztosan közlekedem és elenged..
    ha meg megállít és igazoltat akkor mi van? odaadod a papírokat és váltasz velük 2 normális mondatot aztán mész a dolgodra.
    ha kötözködnek, nem írsz alá semmit és megmondod hogy jelentsen fel. úgysem fog, nem szeretnek ezek dolgozni...

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák