Új hozzászólás Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz DonThomasino #42695 üzenetére

    Teljesen mindegy milyen motor van alattad, ha nem úgy használod mint egy kezdő, és nem tiszteled a motort. Alázattal kell lenni a nagy gépekkel, annyira fog megvédeni Téged, amennyire Te őt.
    Szerintem ember nincs a földön aki a motorra szállítóeszközként tekint... amint elfordítod a kulcsot, a tested része lesz.
    Én sem ültem sosem motoron, ~2 hónapja lett meg a motorom, 2500km-t sikerült vele menni, most már hanyagolom, mert nem érzem biztonságosnak a közlekedést vele, de sosem csúsztam meg, nem estem vele.
    Mondjuk nem is mentem úgy vele mint az őrült, városban megadtam a tiszteletet az autósoknak, mert tisztában vagyok a jelenlegi képességeimmel, majd idővel fejlődik, és el merek húzni két kocsisor között, vagy 180-al előzni, vagy tudomisén :D

    Nekem is ajánlották, hogy vegyek robogót, majd 250-es motort, aztán 500ccm-est, majd jöhet a nagy, hogy szokjam, tanulgassam. Köszönöm, nem vagyok milliomos, nem akarom támogatni sem az államot, elég egyszer kifizetni a vagyonszerzési illetéket, meg az átírást. Meg lehet ezzel is tanulni motorozni.

    Ha meg benned van a turbó, akkor tökmindegy min ülsz, robogóval is meglehet dögleni :DDD :R

    Mellesleg amikor először írtam ide, és említettem, hogy sport, vagy sporttúrát szeretnék elsőre, az volt az első hozzászólás, hogy:

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Új hozzászólás Aktív témák