Új hozzászólás Aktív témák

  • .mf

    veterán

    válasz canniball #46240 üzenetére

    Én mit mondjak? Mire megjön a jó idő, egy hónapra elutazok, csak májusban kerül majd elő a motor, kezdhetek neki a szerviznek, június lesz, mire gurulhatok :(

    Feree: gurulni már voltunk egyet a tiszteletére, egyet pedig a temetésére. Édesapja is motorozik, jófejek a szülei. Mondjuk nem felvonulásra gondoltam, inkább csak röviden beköszönünk páran akik ismertük őt / ismerjük őket, de ettől még jöhet más is, aki csak virtuálisan ismerte. Majd még kitaláljuk.

    Bogyó: csak míg ott írnak napi 10 hsz-t, itt 100-at :P

    Mosquito: nem tudom. A baleset helyszínén bármi emlékmű, fejfa, akármi elhelyezésének ötletét is megköszönték, hogy gondoltunk rá, de kérték inkább ne.

    HGabor, Canniball: 192 vagyok, a Flite Harnesst használom amiben L-es a gerinc. Jó az, a nadrág (akár a kétrészes bőr nadrág része, akár sima) már így is tolja fel. Az előző gerincprotit néha a nadrág úgy felnyomta, hogy a bukót már annyira sem bírtam feljebb fordítani, hogy a lámpát lássam az első sorban.

    Fattyú: nem kell folyton le- és felvenni a páncélt, nyáron csak akkor vetkőzök neki, ha legalább fél órára megállok. Különben csak kizipzárazom a bőrruhát és árnyékot keresek. S mindig hordom. Térdvédőt is (vagy a kétrészes nadrágját).

    HGabor: menjél csak előtte, minél többet, fokozatosan egyre nagyobb karikákat. Bp körül is van pár kellemes útvonal.
    Amikor már tudod, hogy kell ülni, és rendszeresen (100-150-200 km-enként) megállsz nyújtózni, egész jól ki lehet bírni a napi 4-6 óra, 600 km motorozást is. Mentem már 840 km-t egy nap (felét már naplemente után), másnap még bírtam volna. Szerintem jól elosztva még a napi 1k-t is bírnám. Pedig nem a kezdeti lelkesedés visz, már motorozok pár éve.

    Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/

Új hozzászólás Aktív témák