Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz canniball #81743 üzenetére

    Valóban a neten keringenek a hírek, de van a youtubeon a Schaaf nevű fickó, ő osztrák. Neki is ki van herélve a kipuja, meg a haverjai sem gyári dobokkal közlekednek. Pár hónapja írtam neki, hogy itt nálunk az az info kering hogy ott nagyon szigorúak erre a rendőrök, és hogy ő ebből mit tapasztalt.
    Azt mondta hogy még sosem szóltak érte, és meglepődött rajta hogy mifelénk ez a vélekedés az osztrák hatóságok szigoráról.

    Szóval két dolgot tudok elképzelni:
    1, a magyar rendszámra egyből ugranak az osztrákok motornál és autónál egyaránt. Mint ahogy én is gyakran látom hogy román rendszámú autókat igazoltatnak minálunk.
    2, volt egy-két kiugró eset amivel elővigyázatosságból telekürtölték a magyar fórumokat és motoros lapokat, de valójában lehet hogy pont ugyanaz van ott is mint itthon: lehet hogy egy-két rendőr szigorúan veszi és ráugrik, de a többséget nem érdekli.

    Szerintem ez valami olyasmi lehet, mint a mobil fékpad amivel a robogósokat riogatják itthon. Biztos hogy néha előkerül és razziáznak vele, de nem ez az átlagos eljárás.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák