Új hozzászólás Aktív témák

  • stifi

    senior tag

    válasz Integra #8570 üzenetére

    alapvetően (az autókkal ellentétben) eddig pozitív tapasztalataim voltak a márkaszervizekkel. ez éppen egy kivétel, de sok esetből ennyi még belefér. motorosok ők is, könnyen össze lehet velük barátkozni és az alkalmazottaknak nem érdekük hogy átbasszanak, ezért ha a megfelelő embert sikerül megtalálni akkor nehéz rosszul járni. tudni kell kihez kell menni és kivel kell beszélni.

    ezt autónál sokkal nehezebb kivitelezni. a múltkor telefonon akartak teljes kuplungot cserélni, de ezt lehet már mondtam.. véletlenül az üzletkötő vette fel a telefont és nem a szerelő srác aki csinálni szokta.. mondjuk rábasztak mert azóta nem járok oda (sem), de hát ilyen a popszakma... a karasnában például sosem a boltba megyek az alkatrészes kollégához (Imre?), hanem le a szervizbe a szervizvezetőhöz (Laci), jobb esetben az új sráchoz a Petihez. ő asszem 19, motorszerelőnek tanult, alkalmazott a karasnában. na ő nem fog átbaszni az tuti, semmi érdeke nem fűződik hozzá. A szervizvezető sem, bár ő azért néha dobálózik nagy munkadíjakkal amire elferdül a szemöldököm, aztán a végén a felét se szokta kiszámlázni..
    az alkatrészes kolléga viszont próbálja eladni a drágábbat, többet, gyárit.. máshogy gondolkozik mint egy szervizes, aki a problémát akarja megoldani..

    Nincs időm kedvesnek lenni!

Új hozzászólás Aktív témák