Új hozzászólás Aktív témák

  • Lomha 8V

    addikt

    (#87415) baboss: Na, végre ideértem. Kösz az infókat! Hogy hol lesz még nem döntöttem el, de talán sisakon vagy legalábbis valahol rajtam lenne jobb.

    A sisak témához: 11 éves korom óta motorozok (32 vagyok) és az első kb. 10 évet "filléres" 15 - 20ezres sisakokban nyomtam le. A legelső "normális" sisakom egy nyitott Grex volt a kínálat aljáról. Ez olyan 2001-re datálható. 2003-ban a Tábori féle 90ccm-es Simsonnal 70-el telibevertem egy IFA platójának a sarkát. A bukósisak kettérepedt a fejemen, de némi agyrázkódástól eltekintve a fejem sértetlen volt. Később egy 17ezres BT márkájú zárt sisakkal elcsúsztam egy olajfolton a kanyar közepén, pörögtem mint a büdösbogár a hátán. A fejem többször is csattant a betonon és a szalagkorlátról is pattantam egyet tarkóval. Nem mondom, hogy nem fájt, de itt vagyok. Ami 10 éve csúcs volt, most 30ezer forint. Szépen, lassan leszivárog minden az alsó kategóriába is.

    (#87548) geresics: Más is kérdezte, de engem is érdekelne, hogy nem tudod lemérni, mennyi áramot ad ez a csatlakozó?

    "Addig nem kell motorra ülni, ameddig nincs ruha és pont." Nyehehe. Próbáld ezt beadni a 11 éves énemnek a Komar mopeddel. Örültem, hogy tudtam motort venni ennyi idősen, nem ám majd védőfelszerelés. :DDD

    (#87619) Laca1212: Én használtam egy kínai, olcsót belőle, van értelme. Főleg ilyenkor nyáron, nikor nincs rajtad annyi zseb, hogy minden elférjen.

    A végére lett egy ki bilivihar is? Túléljük. Ez a topik nagy túlélő. :D

Új hozzászólás Aktív témák