Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz sqpp #89849 üzenetére

    Nézd, ebayről meg ilyen helyekről ne nagyon rendelj szerintem, mert vagy jó lesz a méret vagy nem. Hacsak nem rólad mintázzák a konfekció méreteket akkor valósznűleg nem lesz jó. Motoros ruházatnál nagyon fontos hogy passzentos legyen és minden protektor a helyén legyen, és egy esésnél a helyén is maradjon, ehhez pedig muszáj felpróbálni vásárlás előtt. Ha azt hiszed hogy valami kényelmes és jól illeszkedik, akkor próbálj fel egy mérettel kisebbet is, jó eséllyel a kisebb lesz a helyes méret, de egy normális eladó úgyis látni fogja és megmondja neked hogy melyik a jó.

    Ha mindenképp bőr kell, akkor Budán van a Superzone nevű bolt, ők árulják a MugenRace és Berik cuccokat, azok ár/érték arányukat tekintve elég jók. Vagy a Shoxban a saját márkás (SixGear) termékek, de szerintem annál jobb a mugen.

    Csizmából még mindig nem értem hogy mit akarsz :D de gondolom egy bőrdzsekihez nem krosszcsizmában akarsz megjelenni. Értelemszerűen egy versenycsizmában kényelmetlenebb lesz a városnéző sétálgatás mint egy túracsizmában vagy egy motoros cipőben.

    De igazából jobb lenne ha már úgyis feljössz Budapestre emiatt, ha tennél egy kört a motoros boltokban és megnéznéd mindegyiknek a kínálatát élőben, tájékozódnál az árakról stb, aztán el tudod dönteni hogy melyik tetszik, meg melyik kell. Viszonylag közel is vannak egymáshoz egyébként:
    Motostar, Euromotor, Karasna, Fokt, SuperZone, Shox

    Neten megtalálod a címeiket, de kb ebben a sorrendben (vagy fordítva) be lehet őket járni. Nyílván van több bolt is, de vagy relatíve távol vannak, vagy nem túl jó a kínálatuk.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák