Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    Érdekes, hogy mennyire rápörögtetek erre a navi témára, nem nagyon láttam eddig tőletek a nagy túrabeszámolókat :)

    Bogyó, néztem a képet az Oxford markolatfűtés helyett javaslom kézvédő felszerelését, mert ezek az Oxfordok 3-4 év után megszoktak kakukkolni és az többet ér, ha leszeded a szelet, mint ha belülről fűtöd. Tapasztalat, higgy nekem.

    Többieknek: ezerféle navit használtam már, kocsiban, motoron, hat éve a munkám a vezetés. Mindegyik szar valahogy. Valamelyik kevésbé szar, de nincs hibátlan. Mindenki állítja, hogy az a legjobb, amit használ, de nincs olyan.

    Valamelyiknek a térkép nem friss, valamelyik állandóan főútra tervez, nem használja az egérutakat, valamelyikre nem lehet felnyomni a számítógépen megtervezett útitervet, valamelyikre fel lehet nyomni, de nem kezeli jól, valamelyiknek nem egyértelműek az utasításai, stb, stb. Volt nálam Igo, Tomtom, Garmin ezerféle verzióban.

    A legfontosabb, hogy legyen rajta live traffic, az életet ment, ha messzire mész, amúgy meg olyat vegyél, amire fussa. A túraélményt nem a navi fogja meghatározni.

    Nekem volt már tanktáskában, kormányon, egyikbe sem haltam bele. A titok, hogy le kell pillantani időnként és akkor nem fog meglepetésként érni, hogy ha fordulni kell, mert előre feltudod magad készíteni. Így nem balesetveszélyes. A legjobb hely, ahová Bogyó rakta, én is pont oda fogom rakni már végre.

    Nekem most Google van folyamatos internetkapcsolattal meg egy Sygic a nagyobb túrákhoz, szintén live trafficcal. Elvagyok velük, de nem tökéletesek ezek sem. Ja, telefonon futnak.

    [ Szerkesztve ]

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák