Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz etnies #99743 üzenetére

    Na várj csak, MCE-ről eléggé lehangolóak a vélemények! ;] :D
    Gyakorlatilag egybehangzóan azt javasolja mindenki, hogy rögtön erre szakosodott jogászhoz kell fordulni baleset esetén. Gyanítom nem véletlenül.

    Mondjuk itt nem szarral gurigáznak az is igaz. Szerelőm mikor először odamentem kerek perec kijelentette, hogy kizárólag OEM alkatrészekkel dolgoznak.

    (#99746) Pocee
    A biztosítok sehol sem a saját pénzük ellenségeik. Kifizetik, de ütni kell őket érte. Odahaza is kifizetik, de vagy ügyvéddel mész oda, vagy hónapokat küzdesz érte. És ügyvéd nélkül nem tudod maximalizálni a kártérítést sem, hisz a legtöbbünk azt se tudja milyen jogcímeken lehet kérvényezni. Pl a nem vagyoni kártérítés. Nem tudom ki hogy van vele, de nekem csak halvány fogalmam van erről és csak hallomásból tudom, hogy akár a többszörösére is rúghat a járműben keletkezett károk értékének. Pl nem is olyan rég egyik fórumtárs repült át a motorháztetőn és utána azon tanakodott vajon eleget kap-e az öreg vasra, hogy a görbe villákat cserélni lehessen. Na most nem vagyoni kártérítésnél még ki lehetett volna facsarni szerintem egy szép kis összeget akár. Gondolom ilyenről nem esett szó, pedig még ha fel is kelt és leporolta magát, a biztosítónál lehet dráma királynőt játszani egy ügyvéd kíséretében.

    Ha a barátod németben csont nélkül ki lett fizetve, akkor úgy gondolom ez egy kellemes ellenpélda.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák