Új hozzászólás Aktív témák

  • ledgeri

    nagyúr

    válasz junior11 #61578 üzenetére

    Így egy picit más!
    A fiók etekintetben picit lényegtelen (vagy pontosítva mást jelent, mint a profil: a fiók az, ami a sync-hez és esetleg a mozzilla fórumához kell, a profil meg az,amiben az eszközön minden beállítás/előzmény/ személyes böngészési cucc // És a firefox topikban a firefox fiók/profil az alapértelmezett, és nem a windows-os :) )
    Az előzőmből ez esetben is él, hogy jobb a teljes telepítő, mert annak biztos hogy választhatod a telepítési mappáját! A kettő-ha úgy adódna tud egymás mellett futni, és alapértelmezetten meg nem akadnak össze.
    Emellett még azzal sem kell kínlódni, hogy két külön fajta verzió legyen fent, mert -külön telepítve megfér egymás mellett a kettő, csak külön témát kell beállítani ( a parancsikon meg beállítható, ha az alapértelmezett pakk nem elég, akkor elküldhetem az enyéimet..)

    // #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //

Új hozzászólás Aktív témák