Aktív témák
-
efi
csendes tag
A túlhúzás a gyártók és kereskedők szemszögéből a legnagyobb üzlet. El lehet adni a tunigbarát termékeket : hűtők , alaplapok stb,stb. Egy csomó ember elfüstöli amit megvett aztán veszi a következőt. Például a nagy Budapesti kockatelevízión a FIX tv-n is csak az megy hogy hogyan húzzunk túl ezt vagy azt aztán megvesznek hozzá egy 6x drágább és hangosabb hütőt és húznak 10-20%-ot ennyit ez nem ér meg. ebből a szempontból nagy előny a VIA processzorok amikre csak passziv hűtés kell igy a stabilitás is nagyobb mivel eleve nincs mechanikus alkatresz ami leallhat es ami miatt a gep jol tele megy porral.
-
efi
csendes tag
A 2k,xp vagy unix alapu rendszerek azért igencsak kevésszer fagynak évente, és legtöbb esetben driver bug okokból és ezt a kockázatot csak növelni lehet tulhajtással, bar a hardware is megfagy kb evente 1x mindenfele tulhuzas nelkul. Az egyes eszkozok vagy az opre reszei mindig tartalmaznak hibákat amik nagyon ritkán jöhetnek elő. Az igaz hogy egyszerű otthoni felhasználói rendszerekben nem gond ha ritkán megfagy- ezért is volt olyan sikeres a win9x. Az emberekben azonban most már a nagyobbnál nagyobb sebességrekordok megdöntögetése után egyre fontosabb igény a stabilitás főleg akkor ha nem jáccunk hanem mondjuk vásárulunk vagy bankügyeket intézünk-tk ez a jövő. Viszon általában az ökölszabálynak monható amennyit költünk a tulhúzott cpu-nk,gpu-nk hűtési rendszerére - vizhűtés miegymás - annyival többért megkaphatnánk a hasonló kategóriás gyorsabb processzort ami még stabilabban is működne.
-
guest
veterán
nem akarlak megsérteni, de beszólásad hajad színére utal :)
szóval valami (főleg winfosch-os környezetben) tuning nélkül is lehet instabil, és tuningal is lehet atomstabil. elismerem, hogy a tuninghoz odafigyelés kell. de a tuning csak a gyártók szemszögéből nem tanácsos (kisebb a kereslet a drágább, elvileg jobb termékre...). az előtted szóló pedig tényleg nagy hülyeséget mondott azzal a tb-t, xp-t nem érdemes tuningolni... -
efi
csendes tag
Egyáltalán nem tanácsos bármit is tuningolni. Lehet hogy stabil lesz de nem annyira , lehet hogy csak havonta 1x fog fagyni emiatt vagy hetente 1x , de fog. Amugy viszont atomstabil lenne
-
SeF
tag
Hy!
Kicsit keresgéltem és ami nekem kell azt tudja.
Ha el tudom passzolni az ECS-t cserélek kb. +6-7000.-rembe kerül. Mistral-ban 21112.- (bruttó).
THX Parci!
Bye! -
SeF
tag
Hy!
A kérdésem már-már klasszikus: ''mit tud''?
Az MSI oldalát olvastam, de ott nincs semmi infó a tuningról. Én e szemszögből közelíteném meg. Fesz. emelés, szorzó, etc.
Milyen tapasztalatotok van a lapról? Érdemes-e az ECS K7S5A-t erre lecserélni?
THX!
SeF
Aktív témák
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Beszámítás! Logitech G920 Driving Force Racing kormány garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest