Új hozzászólás Aktív témák
-
Waterman
aktív tag
Darabszámra nekem is annyi ventim van mint neked,de nekem nincs a ház tetején,ellenben 2 befujó ventim van elöl.A Silentblade-nek nincs ilyen jó a légszállítása mint amiket te írsz,csak 25CFM,cserébe viszont hangtalan,papíron 1700 a valóságban 1900 a fordulata.Tömören:7db 8cm-es venti van a házban plusz egy 5cm-es a VGA-n és kellemes,nemzavaró hangja van a gépemnek,a kialakult hőmérsékletekkel is megvagyok elégedve.VGA még 38 fok fölött nem járt,alapban 35 fokon megy.
-
Waterman
aktív tag
A lényeg lemaradt.Asus lapokon a procifoglalat 90fokkal elvan forgatva,így a HT101 ventilátora éppen a levegőáramláshoz igazodva előlről hátrafele fujja a levegőt,jókialakításu házban teljesen kifujja,vagy éppen a hátsó venti(k)re(nálam kb 80-90% ig.)
Amit még tapasztaltam,én kicseréltem a gyári világítós ventit egy Coolink VS2P-re,beraktam a hozzáadott potit is,értelme nemsok van (csak a csendesebb működés!),mert a full fordulat(3300 körül) és a fület nem bántó(2300 alatt) között szinte alig van különbség processzorhőmérsékletben.
[Szerkesztve] -
Waterman
aktív tag
Nemtudom mi az igazság,nekem ASUS A7V880-as lapom van(rossznyelvek szerint az Asus lapok fölémérnek a valós hőmérsékletnek),bárhol nézem BIOS,Everest,Asus PCprob mindenhol ez a 42-43 fok van,terhelésre fölmegy 46-47 fokig.A házamhoz van 3 hőérzékelő,egyiket a HT 101 talpán levő hűtő bordáiközé ragasztottam,itt 41-43 fokokat jelez ki mindig.Olvastam 36-38 fokokat is ezzel a hűtővel,hát nemtudom....
Hozátenném még,a házba 2db 8 cm-es Silentblade fuj be elöl,hátul ugyanilyen és ugyanennyi fuj kifele,a tápom 2 ventis Coolink, az alsó ventije épp a procihűtő fölül szívja el a hőt.Jó szellőzés kell ennek a hűtőnek a hatékony működéséhez.
Jó ez a cikk:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Waterman
aktív tag
Parancsolj!! Bővebben: link
A problémád nemtudod megoldani polírozással,max pár fokot nyersz vele,de azért tanulmányozd a belinkelt topicot.Én is políroztam,nem lett 100% tükrös de simább lett mint volt.Másolok neked ide Everest eredményeket,a procim AMD 3000+(2100Mhz),a hűtő HT101 polírozva.
Hőmérsékletek:
Alaplap 32 °C (90 °F)
CPU 42 °C (108 °F)
SAMSUNG SP1614N 14 °C (57 °F)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Kihagyhatatlan ajánlat! Lenovo ThinkPad P14s Gen 5 Ultra 7 165H (vPro) 32gb DDR5 ram RTX500 ADA 3K
- Apple iPhone 7/7 Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest