Új hozzászólás Aktív témák

  • ForRedGlory

    félisten

    válasz devil-k #5726 üzenetére

    A 14 napból kicsúsztam, de a 14 nap Aqua szerint csak arra vonatkozik, hogy jelezzem az elállási szándékomat. Így fogalmaz az ÁSZF náluk:

    "Felhasználó köteles az árukat indokolatlan késedelem nélkül, de a szerződéstől való elállására vonatkozó értesítés Szolgáltató részére történő megküldésétől számított 14 napnál semmiféleképpen sem később visszaküldeni vagy Szolgáltató címen leadni."

    Azaz, miután visszaigazolták az elállási igényem, onnantól illik minél gyorsabban, de 14 napon belül visszaküldenem a terméket. Szóval ezek alapján akár 28 napig is nálam lehetett volna.

    Írtam, hogy a pixelhiba miatt küldtem vissza, ha az nincs, lehet vissza sem küldöm, mert alapvetően nagyon jó kis laptop. Emiatt a pixelhibáig használtam, de a használat nálam nem azt jelenti, hogy megy éjjel-nappal, van, hogy napokig be sem volt kapcsolva. Engem csak a 10% dühít. Oké vonjanak le kezelési költséget, mondjuk 15.000 Ft-ot, de nehogy már a laptop 10%át akarják, ami 53.000 Ft. Nem tudom, hogy gondolták azt, hogy ebbe értelmes ember belemegy, miután nekik ebből káruk nem nagyon van, csak forgalmazók. Visszaküldik ők is, aztán annyi.

    Annyit hozzátennék, bár a levélbe sem írtam bele, mert nem odavaló, de a PH-n jobban megértik: egy játékosoknak szánt PC vagy laptop normális tesztelése sok-sok időbe kerül (tesztprogramok, játék, stb). Nem egy irodai felhasználásra szánt gép, annak a tesztelése nyilván csak annyi, hogy bekapcsolod, kattintgatsz párat, hogy minden a helyén van-e, aztán ennyi. Ez egy játékos gépnél kevés, mert pl ki sem derülne, hogy mondjuk lehet melegedik, stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák