Új hozzászólás Aktív témák

  • Vladi

    nagyúr

    Mutatom három kisfán, hogy milyen takarás koncepciókkal prbálkozom:

    Ez elvileg egy feketicsi meggy, valószínüleg. Az a története, hogy 4. generációs gyökérről hajtott. Nem jósolok nagy jövőt, ugyanakkor egy egész telet töltött kiásva, vedérbe abba belefagyva. :Y Ültetés után teljesen kiszáradt, majd magához tért. Mivel legyőzte a halált, ezért maradhat. A tövéhez akác gérget kapott. Ez nagyon durván kiszedi a gyomokat, szét is húztam tavasszal. Lehet, hogy szalmára cserélem. :F Kicsit aggódok a kórokozóktól, de eddig nincs gond. Kapott egyébként a takarás alá némi marhajót, az mostanra szép fekete réteget képezett.

    Kövi: ez is meggy, ez kapott aprított gallyat, viszont nagyon szép egészséges fa.

    Ez a harmadik az asszony kedvence, ez ringlószilva... :U Jó, mindegy, pálinkába jó lesz. :DD Viszont szerintem nagyon megtalálta a helyét, mert nő mint a gomba. Ez olyan 4-5 éves fa. :Y A tövénél fenyőkéregmulcs van. Ez jó lenne tartósan szerintem, viszont relatíve drága. :F

    Mindegyik fa, veres és lila hagymát, foghagymát, földiepret, csalánt, ha tudott magának intézni akkor gyermekláncfű, levendula és ha megnő a palánta akkor büdöskét kapnak társnövénynek. Ha berobban a természet lehet csinálok még egy sorozatot ilyenvoltilyenlett jelszóval.

    Bónusznak egy kis hagyma, Vladi bácsi most szedte. Jó egészséges gyökér! Nulla vegyszer. Jóokéfóliásokébevallom. :D

    Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Új hozzászólás Aktív témák