Aktív témák

  • hegyimorc

    senior tag

    válasz Throme #18198 üzenetére

    " az üzlet ad gari jegyet, csak az nem hivatalos magyar Nikon kft. gari jegy, hanem általános nikon."

    Ez így nem teljesen igaz. Van amire ad, van amire nem, attól függően, hogy honnan és hogyan tudják úgy beszerezni, hogy versenyképes áron tudják adni.

    A vásárló felelőssége is, hogy megnézze szerepel-e egy üzlet a Nikon Kft partnerei között és rákérdezzen - mert ha szerepel az sajnos még kevés -, hogy a konkrét termék pontosan milyen garanciával rendelkezik.

    Én rá szoktam kérdezni és van amikor azt mondom, köszönöm ilyen feltételekkel nem kérem - de ebből legalább a bolt is látja, hogy van aki emiatt nem vásárol náluk -, de olyan is van amikor tőlük veszem. (Pár hónapja vettem ott obit, aminek minden papírja rendben van, hologramos Nikon Kft-s garipapír és rendesen kitöltött, lepecsételt EU-s is) Utóbbi esetben természetesen meghibásodás esetén sem lenne semmi dolgom a Boráros téren. Mehetnék a Nikon Kft-hez, vagy ha nem szimpatikus, akkor akár egy bécsi Nikon szervizbe is.

    A lényeg, hogy mindig a konkrét termék, konkrét garis feltételeire kell rákérdezni a boltban, nem fórumos mendemondák alapján "azt hinni".

    Eladó 100km-t futott CUBE SL Cross Race fitness bringa 460eFt helyett 300eFt-ért (kb 175-195cm közötti magassághoz) : https://goo.gl/acsjPA

Aktív témák