Aktív témák

  • rauschie

    senior tag

    hello.

    szóval az van, hogy ha sikerül karácsonyig összekaparnom(még)20e ftot, akkor szülői támogatással meglenne a píz egy d40kitre.

    artwork photo<<<itt adnak hozzá egy táskát is, elég jó áron van továbbá, azt szeretném megkérdezni van e velük valakinek negatív tapasztalata?

    szerintetek amúgy várható karácsony után/ a közeljövőben áresés?

    más: röviden felvázolnám a feljesztési tervet, mit kb mikor és hogyan, szeretnélek megkérdezni titeket mivel nem számoltam, hol fog bejönni esetleg feltétlenül kihagyhatatlan kiadás?

    elsőkörben: a d40váz kitben 120k, emellé 7-8 e ft egy jobbfajta 1gigás sd kártya(vagy? :F alap-hobbiszintre elég elsőkörben az 1 gb, nem?)

    második körben: kéne mellé majd egykét pótakksi, jövő év elején zsebpénzkuporgatás stb...

    harmadik/negyedik lépésként valami belépőszintű telét gondoltam, utána kéne egy vaku(hszeitekből azt vettem le eddig h sb600 alá nem éri meg lemenni?)

    ezután hogyha bajom lenne a vázzal következő nyáron diákmelóval aszthiszem össze lehetne kuporgatni egy d80ra valót, pláne ha kijön addig az utódja(mikor várható az utódja?)

    vélemény, tippek?

    (lehet hogy megfogjátok kérdezni mire kell nekem okvetlenül dslr, egyrészt apunak kéne egy új gép részben melóhoz is, egyszerüen ekll a családba valami kicsit komolyabb cucc, énpedig nem szeretnék kompaktot, illetve egy fuji s6500fd akár jó is lett volna, de mostmár nem kapni ugyanabban az árban hasonló képességű gépet, slrből pedig nikon rendszert szeretnék, egyrészt mert már van hozzá itthon egykét kacat, másrészt hosszútávra szeretnék tervezni, arról nem beszélve h kb féléve követem a nikon topikot és semmi kedvem a canonokban is elmerülni(ja és a canonok rondák :B ))

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák