Aktív témák

  • #40935168

    törölt tag

    válasz Gulyopapa #47839 üzenetére

    Freddy kért egy véleményt, hát most mondtam, na. :) Amit ő vár el szerintem abban az árkategóriában, amiben keres, lehet, az életbe nem kapja meg azt, amit keres.. és maradunk ott, hogy nemsokára átáll milcre, majd jön karácsony előtt a nagy kérdés: srácok, gondolkodom. De csak úgy, semmi komoly, kíváncsi vagyok a véleményekre. D5200 vagy D7100 vagy D700 vagy D600 ? Kellene egy jó tükrös. Vagy netán D400 ? Láttam, most jó, ez most nagyon jó lesz, most jön az új verzió, ebben már korrigálták az elődök összes hibáját és úúú ez most érzem, de tényleg, nagyon jó lesz. :DDD

    :N No fuckin' way. Ne kergessünk hiú ábrándokat, nagyon szar az a marketinges, aki egy ilyen igényt simán megold "holmi" párszázezres minivázzal, a teljesítményt nem adják sehol ingyen. De én tévedjek !!! (őszintén).

    Félreértés ne essék, én is változtatom belül a véleményem, de nem komplett rendszerek között ugrálok, hanem a szaros Tamiban hiszek még, hogy van 24-70-ből jó példány.. és ezzel a titkos reménnyel nem vagyok egyedül innen.

    Egyébként megértem Freddy-t abszolút (!!) - de ezt én végigjátszottam autóval és DSLR-rel ugyanígy, a végén meg úgy lett D800, hogy "afaszomba" .. tudtam, hogy jobb még mindig vagy A, vagy B úton elindulni, mint tökölni hónapokat az útelágazásnál, vagy úgy elindulni A-n, hogy át-át kacsingatok B-re még amíg átlátok oda. Ez így soha nem fog örömet adni-okozni és az élet erről kellene hogy szóljon. Jött a szuper nyaralás, D600 még csak rumor-pletyó volt, 800 adott, picsába, legyen 800. (És őszintén: úgy nézek ki, mint aki megbánta?) :U :DDD ;)

    Meg kell húzni a határt, miről mond le az ember és mi kell neki cserébe, aztán hajrá. Előre, de akkor konzekvensen, és ha már vettem egy pár cipőt, én nem szoktam a szomszéd cipőboltok kirakatát nézegetni, csak hergelem magam.

    De nem vagyunk egyformák és ez így jó, csak tökéletes gép vagy rendszer úgysincs. Drukkolok Freddy-nek, ha talál egy isten vázat, tuti megtapizom ha megengedi :)

Aktív témák