Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Peethy #48322 üzenetére

    Én egy 45 ezer expósat láttam ott, az 175-ről indult és most tart 135-nél, elkezdett nyúlni rajta a gumi.

    Viszont őszintén megmondom, nagyon nem szeretek itthonról használt cuccot venni. Általában problémás a szállítás, a fizetés, semmilyen kontroll nincs ha nem személyes átadás van (sokszor még akkor sem tudok utólag reklamálni). Nekem szerintem már csak az ebay opció. Ott ha nem jön meg amit kifizettem paypallal akkor visszajön az ára, meg egyébként is jó a tapasztalatom a németekkel, nem verik át az embert.
    Ha itthon távolságra eladni, vagy venni akarok valamit, akkor volt már olyan hogy 3 hónapos szervezés után mondta be az unalmast a másik fél, addig folyamatosan közbejött valami. Ebaynél kifizetem itthon a vásárlás után 30 másodperccel és másnap postára adja, egy hét és itt van.

    spanyoll:
    Gondolkodok egy kicsit a 46 ezer expón, gondolom annál még egy tükörcsere nem aktuális. Mintha azt olvastam volna hogy 150e expóra tervezték a gépet, na én vagyok az akinél az soha nem jön el, még mindig úgy fényképezek mintha filmre menne, szóval keveset kattintok. A D70-embe 6 év alatt ment bele 27 ezer és járt velem néhány helyen a világon a gép.
    Lehet, hogy arra jutok hogy sok a 46 ezer és inkább veszek egy 10 ezer alattit, az nagyjából lenne 140-150 ahogy az árakat nézem és azzal jóval nyugodtabb lennék. Kár, hogy egyelőre a d300s ára még nagyon fent van.

Aktív témák