Új hozzászólás Aktív témák

  • petata

    őstag

    válasz eTrade #20965 üzenetére

    Ó, igen. :K

    Kívülről borzasztó jól néz ki (Dynamique felszereltség + gyári 17"-os felnik), komolyan, egy kategóriával magasabb autónak nézi az ember. Apuval mentünk vele a környéken, hát, (új fajta) Lagunás csávó bámult rendesen... :D A sok króm nagyon feldobja a külsőt, és a fehér szín is nagyon jó választás volt szvsz. Belülről is egy fokkal komolyabbnak hat a MII-nél, a fekete bőr/szövet ülések fehér csíkokkal, a varrott mintás bőrkormány-sebváltó mind-mind hozzátesznek ahhoz a bizonyos minőségérzethez. A műanyagok minősége is hozza az elvártat, ami külön tetszik, az a fedélzeti computer. Nagyon sok minden került bele ugye, ami alapfelszereltség: pl. USB, Bluetooth. Na most a Bluetooth-ról tudok nyilatkozni, HTC One X-szel egyszerűen párosítottam, onnantól kezdve a telefon hangszórójává a Fluence hifije válik. (Pár szóban a hifiről: Megint csak a MII-höz viszonyítva, elképesztő minőségű, a basszust valamennyire fölvéve, nagy hangerővel is egészen szépen tud szólni.) Természetesen ha megvan a BT-kapcsolat, kihangosítóként is funkcionálnak az autó hangszórói - sőt, ahogyan néztük, az sem elképzelhetetlen, hogy a benti visszapillantó elé beépítésre került egy mikrofon is.
    Mivel én nem vezethetem, a motorról összességében annyit tudok nyilatkozni (benzin, 1.6, 110LE), hogy sokkal kellemesebb hangja van, mint a benzines, 1.4-es Megane-nak volt. :DDD

    A kocsi minden várakozást felülmúlt, senki ne gondolja, hogy a török gyártás rontana a dolgon. Szomszédék átjöttek megnézni, hát a férfi dicsérte nagyon, a nő meg elégedetten nézegette. (Pedig nem szarok az autóik, 2008-9-es Audi A4 Avant + Volvo S60)

    I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.

Új hozzászólás Aktív témák