Új hozzászólás Aktív témák

  • GrooveHero

    addikt

    Sziasztok. Múlt hét hétfőn boldog tulaja lettem egy 2008-as 2.0 dci-s FAP-os Laguna 3 Initiale-nak. A kocsi gyönyörű, imádom, és ahogy az lenn szokott nem tökéletes, de mit is várjon az ember egy ennyi idős kocsitól.
    Mindjárt írom is, hogy milyen hibái vannak:

    -tempomat....abszolute nem működik, hiába kapcsolom be, ki, semmi nem történik, a műszerfalon nem villan fel lámpa, hogy aktív lenne. Állítólag a fedéálzeti számítógéppel újra fel kell ismertetni, nem lesz olcsó mulatság.

    -központi zár...a bal első utas oldali ajtó (igen, angol kocsiról van szó, lévén, hogy itt lakom) néha nem akar nyílni a kártyával, hiába nyomom a gombot. Ez a néha olyan 70-30%.

    -bal oldali visszapillantó tükör....nem akar teljesen befordulni a joystick használatával, de semmi baja nem volt, amikor megvettem. Valószínűleg az ülések memóriája csinálhatja, szerintem megoldhatja a gondot egy akksi saru levétel, elvileg úgy törölhető a 3 memória. Máshogy is kivitlezhető?

    Mivel az előző tulaj azt sem tudta megmondani pontosan, hogy mikor volt olaj csere az autón (jelenleg 64000 mérföld körül jár a kocsi, ha minden igaz), azzal sem bajlódtam, hogy megkérdezzem, hogy milyen olajat raktak bele. Mit tudnátok ajánlani? Elf-et esetleg? A Castrol is jó lenne bele? Ha az Elf a gyári olaj, márpedig az, akkor inkább azt választanám.

    Végezetül tudnátok segíteni abban, hogy olajszűrő és üzemanyagszűrő közül melyiket válasszam? Méreteket tudtok mondani esetleg? Mert itt Angliában több webshopban is fel van tüntetve vagy 3 különböző méretű.

    Hirtelen ennyi lenne, a végére azárt még beszúrok egy képet, hadd gyönyörködjetek :DD

    Köszi, ha tudtok segíteni :R :R

    Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us

Új hozzászólás Aktív témák