Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    Laguna 3 fórumon egyelőre nem kaptam érdemi választ, szóval bemásolom ide is, hátha van valami ötletetek a szervóolajra és arra a hangra. . :)

    Az a marharépa, aki "odatervezte" a kerékjárati ív mögé ezt a tartályt, remélem sokat csuklott már azóta a rengeteg anyázástól.

    Tegnap ellenőriztem, de létezik, hogy az olaj valami speciális színtelen, amit még a gyárban töltöttek bele?
    Szóval nincs gond a szervóval szinte egy ujjal tekerhető a kormány, csak amiatt néztem meg, mert (szerintem a hideg miatt, de ez nem biztos), ha lassan megyek és nagyot kell kanyarodni, pl Tesco parkoló beállás orral, akkor ilyen ...bocs nem tudom sehogy jól jellemezni a hangot...szóval, mint amikor egy polcra felpakolsz és az a súlytól rogyadozik. Ide-oda tekergetésre elmúlik, illetve random jön csak elő, de inkább hidegben. Attól sem múlik el, ha motor már meleg, inkább hőfokfüggőnek érzem, de ez nem biztos. Az is lehet, hogy valami kezdi megadni magát, de hogy pontosan honnét jön ez a hang, azt én a kormány mögül behatárolni egyáltalán nem tudom.
    Alulról és csak lassú menetben, legalább 80% eltekerés mellett hallható.

    Emiatt néztem meg a szervtartályt, illetve beledugtam az ujjam, de ott van a MAX jelölés környékén, viszont, mint írtam is, amin meglepődtem, hogy színtelen.

    Valami tipp a hangra és az olajszínére?
    Főleg a szervó színére érdekelne valami infó...
    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák