Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz Micsurin #19613 üzenetére

    Mintha a motoros nem lenne olyan kivételes esetben. Én is néha elgondolkozom, hogy milyen érzéketlen módon megyek előre rutinból, fáj minden másodperc, amit 0 km/h-val töltök, így nem is állok meg soha.

    Biciklivel is lehet a sávon beljebb menni, ha szar az út és ez az egyetlen olyan közlekedési eszköz a városban, amivel időben el lehet érni A-ból B-be és közben tényleg nem szennyezel, nincs zaj sem.
    Attól függetlenül, hogy én a biciklizést csak sportként űzöm (ennek nagyrészét ráadásul erdőben), előzékeny vagyok azokkal, akik közlekedésre használják. Mi már így is nagyon jól járunk a motorral az autósokkal szemben.
    Én inkább a motorosokat/robogósokat patkányoznám le :D, persze mindenkinél máshol van a határ, biztos én is fasznak tűnök sokak szemében, de nálam is vannak bőven durvábbak, olyanok, akik elvárják, hogy mindenki elengedje őket, mindezt veszélyes sebességgel, ész nélkül.

    És persze tudom, már többször felszólaltam a biciklisek mellett, ti meg úgyis utáljátok őket, szóval ennek nincs semmi értelme :D

    "A kedvencem, amikor átmegy a piroson, bele a gyalogosokkal teli zebrába." - Igen, ez már a túlzás kategória, őt megleckéztetheted, én is szólnék neki, de egy üres piroson átmenéstől nem fogok falnak menni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák