Új hozzászólás Aktív témák

  • huszi.gyb

    senior tag

    válasz DigitXT #4754 üzenetére

    Tényleg nem ártana, de most még sok dolog hiányzik hozzá. Alkatrész, szerelő, és kedv... Mármint most nem szívesen raknám le, de ha találok korrekt szerelőt, aki nem aranyporért dolgozik, és rá merem bízni a gépet, akkor ámen.

    Sajnos régóta érik, de nem gondoltam, hogy ennyire gyorsan fog romlani az állapota. A gumi darabok szerencsére a szűrőn fenn akadtak, és nem voltak nagyok, illetve puhák, tehát jobb egy fokkal mint a fém reszelék. :DDD /Önigazolás vége.

    Amint találok szerelőt, beszélek vele, kérek árajánlatot. A 4000Ft-os óradíj most nem férne bele. (Mire szétszedik és összerakják lesz vagy 10 óra).

    Ezek mellé jön, hogy ha már szelepszárszimeringet cserélsz, akkor ugye tömítések mindenhol, hengerfej sikoltatás/ felújítás, vezérlés csere, és még ami előjön (gyűrűzés? fúrás?... :F ) Ha már szétszedték akkor viszont érdemes az olajpumpát is felújítani/cserélni, mert ha az új motornál összef0ssa magát, akkor fölösleges volt az egész. A vízpumpa javító szettről már beszéltünk, majd megbeszéljük, azt is érdemes lenne megcsinálni. És ha már lúd, akkor a hűtőfolyadékot is lecserélni, illetve ha szét lesz kapva a blokk, akkor abba mehet a friss olaj is. :DDD

    Szép 'kis' lista. :DD

    www.dongosofor.hu

Új hozzászólás Aktív témák