Új hozzászólás Aktív témák
-
Próbáltam mindegyik binflash-t. Felmegyaz 1.X3, de újraindítás után, ha beteszek egy lemezt, elkezd világítani a zöld led, és nem tudom kivenni a lemezt, csak úgy ha mégegyszer újraindítom.
Én egyelőre visszaállítottam az enyémet 4550-re, és az 1.X7 fw-t tettem rá. Labelflash lemezem még nincs, és mire lesz, gondolom Liggyék kiadnak egy újabb fw-t amivel működni fog. -
Nekem 4550/4551 íróm van. 1.07-ig ment mindegyik fw-vel , viszont az 1.08-ból csak a gyárival. Felraktam a Liggy féle 1.08-at, amelyiknél a figyelmezetető szöveg van. Mikor beraktam egy lemezt, elkezdett folyamatosan világítani a zöld led, és nem nyílt ki a tálca, csak ha újraindítottam a gépet. Külföldi fórumokon is többen írták ezt a hibát. Gondolom lesz majd rá megoldás. Gyári fw-vel jól működik mindegyikkel.
[Szerkesztve] -
Én is visszaraktam mert az új Liggy féle firmware nem volt jó hozzá. Ha nem megy próbálj másik Binflash-t. Én csak az 1.24-essel tudtam visszarakni a 4550-es fw-t. Mindent úgy csináltam mint mikor 4550-ről állítottam át 4551-re, és elsőre sikerült.
Most Dee's 1.X7 fw-vel megy és tökéletesen működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hall-effektusos "félbillentyűzet" jött a Keychrontól
- Apple MacBook
- Arc Raiders
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BMW topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L-K - i7-1260P I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest