Új hozzászólás Aktív témák

  • kreten67

    senior tag

    válasz RM007 #15518 üzenetére

    "Ja volt egy 4. Miskolci bga-s (Gamer topik) illető, fél óráig oktatott arról is többek között miért ne tegyem meg, felejtsem el a kártyát. Beszarás" ---- Ez volnék én aki ettől a kínlódástól akartalak megkímélni.
    1.A chip amit vettél valszeg jó,csak nem a te dell 8gb kártyára,mert az egy 4gb-os Clevó 880 chip ezért nem látja a Vramokat.
    2.A te géped nem képes egy 880m kártyát normálisan hűteni(és a 880m eleve egy megbízhatatlan problémás vga) ,így mindenképpen tiszavirágéletű lesz .
    3.Mielőtt chipet vásárolsz a régi chipet le kell szedni és a nyákot megvizsgálni,mert lehetséges,hogy a forr-szem a hibás a chip alatt (felszakadt) egy korábbi helytelen összeszerelésnek köszönhetően.
    4. Mondtam,hogy 50-60 környékén beszerezhető 880,de inkább ami éppen volt is eladóban egy hibátlan 780m ami sokkal megbízhatóbb és kevésbé melegszik.
    És igen előfordul,hogy lebeszélek olyan javításról ügyfeleket ami a tapasztalataim szerint rizikós gazdaságtalan annak ellenére,hogy nekem pénzt hozna neked bosszúságot,de te vagy az első aki ezt rossz-néven vette.
    Nos most megyek a postára egy Dell mxm3b gtx780m kártyáért amit 2 éve bgáz-tam valakinek és mostanáig működött neki hibátlanul.

Új hozzászólás Aktív témák