Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz szőröscica #41221 üzenetére

    Ottapont. A leghasznosabb valóban akkor, amikor valami korlátozás van, és nem kell a sebességmérőt figyelni, egyszerűen bekattintod, és annyival visz, amennyivel lehet. 30-40-50-es korlátozásnál, amikor tudod, hogy van fix trafi, vagy csak gyakran mérnek, tényleg sokat lehet vele spórolni. Mai autókban egy nagyobb gázfröccs, vagy csak egy kicsit lejjebb nyomod a lábad, és már fölötte is vagy a limitnek, annyira ninc sebességérzet. De amúgy autópályán is szeretm használni én is.

    Amúgy nem értem, miért az automatához kötitek, új autót kompakt kategóriától fölfelé szinte már nem is találni enélkül, ami érthető is, tekintve, hogy bekerülési költségen filléres extra, a használati értéke viszont az egyik legnagyobb, és marha jól mutat az extralistán.

    Szerk.: Fogyasztással viszont vigyázni kell, ha autópályán be van állítva egy fix 130-140, és tartósan emelkedik a terep, akkor tud meglepetéseket okozni (nem is érzed az autón, hogy erőlködik, de a fogyasztás radikálisan megnő, ha komolyabb tempót tartasz nagyobb emelkedőn fölfelé).

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák