Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz fokukac #55983 üzenetére

    Jah, Lenox írta, hogy 8k körül fizetett (gondolom családnak), szóval 2 főre a 4k reális. A popcorn hozzátartozik az élményhez, jár és kész. anélkül olyan lenne, mint a majális kolbász és sör nélkül, szóval ez nem téma. Katica közben hozta az infót amúgy, hogy a moziheggyel valahogy le lehet nullázni a parkolójegyet, szóval ennek még utána kell nézni - bár most szerencsére nem volt erre szükség.

    Amúgy meg ha a moziban te hallod, hogy más csámcsog és szürcsöl, akkor irigylem a hallásodat, mert engem általában inkább a film hangereje zavar. :DDD Aki meg nachost eszik, és kiönti, annak meg úgy kell.

    De ha már valamit fel kell hozni, ami zavar, azok a nézőtéren felvillanó mobiltelefon-kijelzők inkább. Értem én, hogy 21. század, meg mindig elérhetőnek kell lenni, meg mit tudom én, de hogy 100 moziba járóból 95 nem bír végignézni úgy egy filmet, hogy közben többször is ne kapcsolja be a telefonját (ami a sötét teremben kvázi zseblámpaként világít), az valahol szánalmas.

    Nem lettem megint mozibajáró egyébként, szerintem az évi egy látogatást fogom tudni tartani ezután is, szóval valahol képes leszek kezelni az ezzel járó stresszt, úgy érzem.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák