Új hozzászólás Aktív témák

  • EQMontoya

    veterán

    válasz szőröscica #62587 üzenetére

    Azzal a részével teljesen mértékben egyetértek, hogy az ellenzék sem kínált reális alternatívát. Az már más kérdés, hogy ez a választás sokkal tragikusabb szerintem, mint a 2014-es.

    A 2010-2014-es ciklusban voltak a kormánynak értelmes intézkedései (szja csökkentés, családi adókedvezmény, stb), amit az emberek a bőrükön is érezhettek, még érthető is volt, hogy megszavazták őket.

    Az utóbbi négy év viszont már csak a nettó propagandáról szólt, a rezsicsökkentésnek álcázott piaci ár fölötti gázártól kezdve a Sorosozáson, migránsozáson, Brüsszelezésen kívül nem történt semmi. Ami miatt az emberek kicsit jobban élnek, az a kedvező gazdasági környezet, közel 10 éve konjunktúra van van.
    A döbbenet számomra az, hogy ez az ócska fröcsögés, mindennemű értelmes intézkedés nélkül bőven elég a kétharmadhoz. Nem volt programja a Fidesznek, de ide láthatóan nem is kell program.

    Tehát a kettő között az a különbség, hogy 2014-ben úgy nyertek, hogy próbáltak több réteget célozni (családosok, tisztességes bejelentett jövedelemmel rendelkezők, stb). Most csak a nyugdíjasok és a legtájékozatlanabb (legegyszerűbb) réteg volt a célközönség, senki más.

    Same rules apply!

Új hozzászólás Aktív témák