Új hozzászólás Aktív témák
-
Pacmann
csendes tag
FW frissítve (1.21), NERO frissítve (7.9.6.0), DAEMON pirosan jelez ... CD még mindig semmi. DE, legalább nem rontja el, mivel pörgetni sem nagyon tudja (úgy hallom próbálkozik, de semmi)!
talán mad ha lesz időm átrakom a másik gépbe ...
azééé köszi -
Pacmann
csendes tag
értem értem ...majd megnézem, és visszajelzek mire jutottam, köszi
-
-
Pacmann
csendes tag
Szia mindenkinek,
Most vettem egy hete egy Pio 112D-t FW.:1.06! Az lenne a hatalmas gondom, hogy a CDket nem kezeli, ma reggel beraktam egy Philips CD-t, Én galád gondoltam kiírok egy két dolgot (álltalában nem írok CD-re, ezért csak most tűnt föl), betettem, indítom a nero-t .... pörgeti a CD-t... leál, végre elindul ... áthúzogatom amit ki akarok írni, elkezdem az írást ... elkezdem ... buffer feltöltve .... hallom sikít az író, nem tudja pörgetni ... elrontja (de kiadja üresen a CD-t, még leht használni újra). oké, nincs semmi baj, a philips nem nagy márka, jöhet egy Verba ... aha, ezt nem is látja. Vki találkozott ien gondal? vagy vmi vmi tippe? mellékeljek vmi képet, vagy akármit? vki segítsen pls... az előző írom egy NEC optiarc 7071 (talán) volt, az 2 hónapig bírta, útán teljesen tönkre ment (a vizsgaidőszak miatt bírta 2 hónapig, nem értem rá vele írni ... )
annál volt FW frissítés, ennél még nem mertem, nehogy a gari bánja ... azért nem viszem most azonnal vissza a srácnak akitől vettem, mert 301 km-re van!!
Van olyan, hogy kifogok 2 rossz DVD írót???
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 10TB Western Digital DC HC330 HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -