Új hozzászólás Aktív témák
-
sakál
tag
Na, hogy ne csak ''bántsalak'' - a lényeg tényleg a tésztában van.
Az olaszok 2004-ben hoztak egy törvényt, (szabványt?) ami meghatározza, milyennek kell lenie a pizzának. Ami ettől eltér, azt nem szabad pizzának eladni. Ezt szigorúan ellenőrzik is. Többek között:
A kisült tészta a szélén 1.5-2cm, középen 3-5mm, 95 fokon sütni....stb
Nesze neked Pizza Hut.. középen is 3 centis zsíros szar...
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
válasz
Mr.Skyline #105 üzenetére
Re
-
Mr.Skyline
senior tag
noh, ki hogyál a Pizzákkal?
jó volt a Recept amit szereztem?
vagy még nem futott be senki? -
SAMYka
senior tag
Nem olvastam végig a topicot,de a muterom állati pizzát csinál. Ha valakit érdekel elkérem a pontos receptet. A lényeg az hogy csinál egy alap dagasztott tésztát, nem vastag. Arra meg amit talál itthol azt rárakja. Ami állandó: ketchup, párizsi reszelve, sok sajt, csemege kukorica. A többi meg fantázia kérdése.
-
pubwart
aktív tag
válasz
Mr.Skyline #97 üzenetére
Leszek helyetted futár
-
Jesus
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #97 üzenetére
lehetne írni egy több tízezer oldalas könyvet az tuti!!!!
de kedves Mr.Skyline egy besamel recepttet azért még téllelg megoszthatnál velünk laikusokkal
nem minthogyha annyira érdekelne, de a kötelező vérszívásnak illik meglennie!
na csákány -
pubwart
aktív tag
válasz
Mr.Skyline #93 üzenetére
A Besameles alapok receptjét nem tudod véletlen
Tökjó lenne
-
Mannon
tag
hagyma megpáról
sárgarépa lereszelve bele a hagymába
gomba kicsire vágva
darálthús
pirospaprika
koriander, bors, zsálya, oregano, só, kakukkfű, szerecsendió
paradicsompüré...
összekutyulni
kis vizzel felönteni
1/5evőkanál cukor bele
megfőzni a katyvaszba a husit
A kész szószt...előgyártott pizzalapra rárakni
sajt a tetejére és hagymakarikák...
Eszméletlenül jó... -
pubwart
aktív tag
válasz
Mr.Skyline #93 üzenetére
Azért nagyon szépen köszönjük
-
tildy
nagyúr
válasz
Mr.Skyline #74 üzenetére
Na annak aki nem tudna fejben negyvedelni:
egy db 32 cmes pizza:
25 deka liszt
0,125 dl olaj ( egy decinek a tizede)
1,25 gramm eleszto
3/40 evőkanál só,
1/40 evőkanál cukor
Na mindegy ...A lényeg a lényeg: tök könnyű megcsinálni a pizzatésztát.Nem kell hozzá sokminden
[Szerkesztve] -
d-boy
senior tag
válasz
Mr.Skyline #86 üzenetére
Mjad kipróbálom kissebb adagban
Az egész utcának nem csinálok pizzát
(még1X köcc) -
Mr.Skyline
senior tag
fejleményeket írjatok
kíváncsi vagyok! -
chicken
senior tag
válasz
Mr.Skyline #74 üzenetére
10 kiló liszt?
A fürdőkádban kell megcsinálni? -
Thulcandra
senior tag
válasz
Mr.Skyline #74 üzenetére
10 KG liszthez 1 db 5 dkg-os élesztő?!%
-
d-boy
senior tag
válasz
Mr.Skyline #74 üzenetére
És a besamel mártásban mi van?
-
Mr.Skyline
senior tag
Nah itt vok.
itt a recept:
Madin in DonPepe®
10kg liszt
0,5l olaj
5l víz
1 élesztő (50g)
3 evőkanál só
1 evőkanál cukor
~40db 32cm (40dkg gombóc) pizza elkészítésére elegendő
u.i.: akkor sem lesz olyan mint a DP-ké mert a DonPepének saját speciális lisztje van!
azért lehet próbálkozni
sok sikert... -
Jesus
csendes tag
nahh ennyit Mr.skyline-ról....
eltünt mint szürkeszamár a ködben...
nem is vártunk mást!
Üdv
Jesus -
Jesus
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #70 üzenetére
Tömjed azt a kocka fejedet te alultáplált futár másolat...
kisebb szellő is haza repít olyan puding vagy
tojásos g....
okos vagy ám nagyon...
de azért írd ki ifa szélvédő homlokodra hogy mások is észrevegyék.
jahh ezt múlt héten hallottam: elválaszthatatlanok, mint cirok seprű meg a zsukplató. -
Jesus
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #70 üzenetére
jajj szegény
mindjárt sajnálni foglak
3. napja szabis vagy és sír a szád???
ébresztőőőőőő!!!!
rajtad kívül mindenki aktív -
Jesus
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #68 üzenetére
persze-persze, a kocsiban
én is aszondnám.
hülyited a népet össze visszanem szép dolog
kiváncsian várom mikor írod be a receptet
nahh
Üdv
Jesus -
Jesus
csendes tag
válasz
Mr.Skyline #60 üzenetére
És íme a buta mr.skyline nem tudja kihez forduljon d.pepés tészta ügyben.
megigéri, hogy megkérdezi azt közbe se...
mindig ezt csinálod teeeeeeeeeeee!
talán meg adhatnám én is, de csak talán.
ha mr.skyline nagyon szépen megkér engem akkor elmonodom a receptet! -
d-boy
senior tag
válasz
Mr.Skyline #60 üzenetére
Juj, nekem a mérges pizza receptjét írd le légyszives, egész nap csak azt fogok enni
DonPepe Cool -
Tégla
tag
hi
figy Thulcandra
én már kb 5x csináltam meg ezt a pizzát és nekem nagyon izlett meg a többieknek is úgyhogy egyálltalán nem kemény a tésztája!
Cukor minek kell bele? édes tésztát szereted? -
Thulcandra
senior tag
Ejj, ezzel a recepttel bűzlik v.mi... Már elég sok fajta pizzatésztát csináltam, vizeset, tejeset, tojásosat, féltojásosat, mindenxart, vastagot, vékonyat... Lényeg az hogy ez a recept 1 kg liszthez ír 2 és fél dl vizet, amitől elég érdekes állaga lesz annak a szegény tésztának, márha össze áll egyentalán... Egyik receptnél fél kg liszthez van 2 dl víz, az is elég kemény tészta lesz. Le is írom...
2.5 dkg élesztő
2 dl langyos víz
Csapott teáskanál cukor
0.5 kg finomliszt
1-1.5 dl olivaolaj (olyan ami sütéshez is jó!)
1 egész tojás
só
A langyos vizbe belekeverjük a cukrot, egy kanál lisztet, belemorzsoljuk az élesztőt. Amíg ez felfut addig a lisztbe belekeverjük a sót, majd az olivaolajat. Ha az élesztő felfutott kellően akkor beleverjük a tojást a lisztbe, hozzáöntjük az élesztőt, simára gyúrjuk, letakarva hagyjuk kelni kb háromnegyed órát. Utána a tésztát kétfelé szedjük és két pizzalapot nyújtunk belőle aminek kb 3 mm vastagnak kell lennie. Izlés szerint mindenki megpakolja amivel akarja, 200-220 °C előmelegített sütőben legalább 13 percet sütjük. Ennek a pizzának a széle ropogós, a többi része meg finom porhanyós. Jauétvágyat!
Aki szeret kisérletezni az a fenti receptet csinálhatja töbféleképpen is, víz helyett lehet tejet használni, olivaolaj helyett meg kb 8 dkg margarint (ramat), egész tojás helyett csak a sárgáját felhasználva megint más lesz a dolog. -
pubwart
aktív tag
válasz
Mr.Skyline #52 üzenetére
Mr Skyline válaszát izgatottan várjuk azóta is...
nyammm
Csak járjon sikerrel -
Tégla
tag
hi
én is szoktam pizzátcsinálni!
Recept elég egyszerű:
0,5kg liszt
1 élesztő
1 teáskanálnyi só
0,5dl étolaj
2dl víz
Elkészítés:
a 2dl vízbe tegyük bele az élesztőt ha melega a víz akkor gyorsabban feloldódik!
addig a 0,5 kg lisztet tegyük egy tálba adjuk hozzá a sót és az étolajat majd a 2dl élesztős vizet! Ezt gyúrjuk össze addig amíg jó nem lesz! azután egy 10 percre hagyátok kelni a tésztát! Majd kinyújtani és a tepsibe tenni miután a tepsiben van ne felejtsétek el megböködni a tésztát mert felfújódik és az elég gáz! Aztán izlés szerint pakolni rá a cuccost! a Miközben a sütőben van folyamatosan figyelni nehogy megégjen vagy felfújodjon!
Ha valaki többet vagy kevesebbet akar csinálni akkor az arányokat természetesen növelni vagy csökkenteni!
by!
U.I.: remélem izleni fogy valaki(k)nek -
Rez_Grof
őstag
Nekem ezek vanak kigyűjtve:
Bővebben: link -
pubwart
aktív tag
válasz
Mr.Skyline #52 üzenetére
hohóóóó. Várjuk a fejleményeket
-
Mr.Skyline
senior tag
Na HI!
Én a csepeli DonPepében dolgozom futárként
ha gondoljátok megkérdezem ma, mert úgyis megyek dolgozni, azt majd ha hazajöttem ami kb 24 ora mulva lesz akkor beírom ide!... -
pubwart
aktív tag
válasz
Drótszamár #48 üzenetére
Jó bivaly lehet akkor a téma
-
Zozoo01
tag
Sziasztok!
Az én kedvenc pizza tészta receptem:
Bővebben: link
A csaj nem annyira szimpatikus, de a receptjei marhára finomak és nagyrészt egyszerűek. Jó ötlet belesütni a tésztába egy kis oliva bogyót vagy friss fűszernövényt. Egzotikusabb íze lesz tőle. Persze szigorúan szvsz.
-
Drótszamár
őstag
Az én receptem:
1,5 deci langyos víz + 1 kk cukor + fél csomagélesztő -> felfuttat (kb 20 perc)
250g liszt + só
összekeverni
Ezeket beteszem egy un. kelesztőtálba. 30-45 percet kelni hagyom. Ha kész kinyújtom.
Feltét:
- paradicsomszósz (made by nagymuter) + bazsalikom + oregánó + kis mustár + erőspista <-- összekerni, felforralni
- hagyma, kukorica, paprika (apró kockák)
- szalámi / sonka /mittomén
- sajt
Kb 25 percet szoktam sütni. (én tocsogósan szeretem) -
Zoltán
őstag
És téged ne mzavar, hogy tocsog a zsírban? Vagy csak nem ettél még az Il Trenóban pizzát?
De az is lehet, hogy az utóbbi években felhagytak a nagyon sz@r pizzák készítésével és már jót csinálnak. (Mert mondjuk sokan voltak úgy vele mint Én).(Mint írtam, Én már régen ettem ott, de akármilyen jót csinálhatnak már ott, Én több kockázatot nem vállalok...)
Ui.: Hogy a topichoz meg mi köze, megtudod, ha elolvasod a topic előző oldalát is.
[Szerkesztve] -
Legolas
senior tag
Nem tudom sokan miért izgulnak rá a Don Pepére! Annál rosszabb pizza nem sok van, mint amit ott csinálnak!
-
Zoltán
őstag
Úristen! A Pizza Hutnál nincs rosszabb: kicsi, nagyondrága, tocsog (szó szerint) az olajban vagy zsírban. A feltét meg minimális. Ez nem egyszer eset meg velem, hanem 3-szor, azóta (már több éve) nem adok még egy esélyt nekik.Össze sem lehet hasonlítani mondjuk az Il Treno-sal, ami szinte tökéletes.
-
pubwart
aktív tag
Itt egy tökjó link:
Bővebben: link -
aDM|RaL^
őstag
nemrossz lehet, deén a paradicsomos cuccokra bukom._
-
pubwart
aktív tag
válasz
MoP_FX 57 #36 üzenetére
A Don Pep pizza alatt szokott lenni. nem a piros (paradicsomos), hanem a fehér (besamaeles) mártás.
Szokott futni még tejfölös alap néven, vagy máshol van kapros tejfölös alap néven is.
Mindegy végülis, csak én nem nagyon szeretem a paradicsomos alapot, mert néha nagyon el tudják baszni. És nagyon keserű -
aDM|RaL^
őstag
de mijaza besamel?
-
pubwart
aktív tag
Besamel alapmártás
hozzávalók 4 személyre
- 5dkg vaj vagy margarin,
- 2 evőkanál liszt
- 2dl tej
- só,
- bors
- szerecsendió,
A vajat egy edényben olvaszd meg és add hozzá a lisztet. Habverővel folyamatosan kevergesd. Nem kell lepirítani a lisztet csak az első felhabzásig pirítsd (kb. 1 perc) Majd folyamatos kevergetés mellett fokozatosan öntsd bele a tejet és forrald be. Vedd figyelembe, hogy hűlés közben is sűrűsödni fog. Ízesítsd sóval, borsal és szerecsendióval. -
pubwart
aktív tag
Besamel Mártás
200 gr teavaj;
250 gr liszt;
6 dl tej;
10 gr só.
(kb.: 1 kg besamel lesz belőle) A vajat felolvasztjuk, hozzáadjuk a lisztet és elkeverjük benne vagyis egy világos-fehér rántást készítünk belőle. Ügyeljünk arra, hogy csak addig maradjon a tűzön, amíg a liszt nyersességét elveszti. Közben a tejet felforraljuk, világos vajrántást felengedjük vele, és simára keverjük úgy, hogy csomós ne maradjon. Végül megsózzuk. Ha szükséges sűrűségét elérte, a tűzről levesszük. A jó besamelnek sűrűnek és keménynek kell lennie. A tűzről levéve zománcozott edénybe tesszük, tetejét vékonyan vajjal bekenjük, hogy tárolás közben ne bőrösödjön meg. Kihűlni hagyjuk. Hűtőben tároljuk. Felhasználása sokrétű, töltött krémekhez, kenőmájashoz, töltött tökhöz stb. általában szaporítóanyagként használjuk. -
b0unCe
aktív tag
Don Pepe Pizzéria. ... mert tésztájuk
egy Olaszországból származó titkos recept alapján készülnek -
sakál
tag
Szerintem a repülőgép szereléshez kell szakember... A vidéki mamik még mindig olyan süteményeket (pl. rétes) csinálnak ''szakértés'' nélkül, ahogy egy szállodai
főcukrász sem tudja. Az igazi pizzatészta (lásd fent) a ''legprimitívebb'' tészta, csak a sütés és ízesítés kérdése,hogy sikerül. Egyébként elárulom neked, hogy a pizzériák nagy részében betanított emberek csinálják a tésztát, és nem világbajnok szakácsok. Próbálj ki többféle receptet, biztos sikerülni fog!
[Szerkesztve] -
pubwart
aktív tag
Valami szakember receptje kellene
-
aDM|RaL^
őstag
lehet majd megprobalkozom valami sütögetéssel.
-
aDM|RaL^
őstag
imadom a pizzat. vacon kurvafinom bolognaisat csinalnak a giuseppenel.
-
Apophis
őstag
Kihagyjátok a rozmaringot, pedig azt is kell a tésztába keverni! Attól lesz jó íze!
-
Hellas
senior tag
Hát én voltam egy ideig pizzafutár és sztem ne akarjátok tudni miből készül....
-
sakál
tag
A vékony tészta: 10dkg liszt, negyed élesztő fél deci meleg vízben feloldva, 2 evőkanál olaj, 1-1 kiskanál só és cukor. (a cukor az élesztő hatását javítja)
Az egészet jól összegyúrni, egy edénybe téve meleg helyen letakarni. Egy órán belül megkel. Ekkor kicsit átgyúrni, és mehet a tepsibe....
Ez egy 31cm-es pizzasütőtálba lett méretezve. -
sakál
tag
Nem akarok gonosz lenni, de az a tészta amiben tej - vagy tojás van, lehet hogy finom, de nem pizzatészta...
-
pubwart
aktív tag
Kéne ide valami Don Pepe dolgozó.
-
tildy
nagyúr
Nekem a vekony teszta receptje kene...
-
Yutani
nagyúr
Megosztom veletek a pizzareceptemet, amivel eddig minden nőt lenyűgöztem:
Hozzávalók a tésztához:
20 dkg rétesliszt
10 dkg finomliszt
fél kocka élesztő
1,5 dl ét vagy olivaolaj
reszelt gyömbér
1 dl tej
2 teáskanál cukor
só
melegvíz
Először is felfuttatom az élesztőt: a tejet megmelegítem kézmelegre, belekeverem a cukrot, majd belemorzsolom az élesztőt. Hagyom kb. 10 percig futni, jól láthatóan megemelkedik ezalatt.
A kétféle lisztet összekeverem, szórók bele reszelt gyömbért, kb. másfél kiskanál sót, majd összekeverem. Amikor az élesztő felfut, az olajat beleöntöm a listkeverékbe, majd az élesztőt is. Valamennyi vizet kell hozzáönteni, hogy lágy tésztát kapjunk. Azt mondják, fánk-szerűre kell összegyúrni keménységre.
amikor ez megvan, a tálat kilisztezem, amiben eddig gyúrtam a tésztát, hogy ne ragadjon bele a kelő tészta, majd valami melegebb helyre rakom konyharuhával letakarva.
Ha megkel a tészta (kb. 30-40 perc), kiolajozott tepsiben szétnyújtom, aztán megpakolom a feltéttel.
Tapasztalat, hogy az elterjedt nagy négyszögletes tepsibe két adagnyi pizzatészta fér el faltól falig.
Sütni kb. 20 percig kell olyan 210 fok körül, de ezt nem szoktam mérni, mindig a tészta sültségi fokát figyelem. Szép aranybarna legyen, ne legyen megégetve, mert akkor már szárad is.
Ez a pizza magas tésztájú, ha tojást tennél bele, a pogácsára emlékeztetne.
A pizzamártást meg többféleképpen lehet készíteni, legtöbbször hagyma, fokhagyma, sűrített paradicsom, füzserek segítségével készítem, de mostanában gondolkodtam azon, hogy apró darabokra vágot szalonnát átsütök. A gázról levéve adok hozzá egy adag tejfölt, egy kis zúzott fokhagymát, majd ezt terítem a pizzatésztára. Erre lehetne füstölt árut rakni (bacon, főtt-füstült tarja), aztán hagymakarika, póréhagyma, stb. Erre jó kis mozarella sajtot szórni, aztán zutty a sütőbe. Szerintem tuti jó lenne, ki is fogom próbálni.
Jó étvágyat, remélem aki kipróbálja, nem csalódik benne! -
pubwart
aktív tag
Nekem is van egy. Csak ez a tepsis magyar féle:
Pizza recept
Hozzávalók: 40 dkg liszt
2.5 dkg élesztő
kb. 4 evőkanál étolaj
Elkészítése: Az élesztőt langyos (kb.1dl) tejben megfuttatni. Majd a liszttel és 1.5 dl langyos vízzel jól kidagasztani, közben az étolajat is hozzádagasztani. Ezután kb. 30 – 40 percig pihentetni kell. A tésztába sót is kell tenni.
Ha duplájára nőtt a tészta, lehet formára nyújtani.(kerek, vagy tepsi méretűre). A tészta 1cm vastag legyen. Ezután megkenni pizza krém (Univer Pizzakrém), és ketchup keverékével. Lehet rászórni fűszerkeveréket.
Ezután jöhet rá a sonka, ill. kolbász, vagy gomba. A tetejére a reszelt sajt kerül (20 – 25dkg) . Még 20 percet pihentetni, azután meleg sütőben kb.30 percig sütni kell. -
Flashy
veterán
ha kevesebb élesztőt raksz bele, vékony lesz a tésztája
és asszem ebben kb kimerült a szakács skillem...
-
Versus123
aktív tag
''tökjó lenne, ha valamiféle Don Pepe dolgozó el tudná árulni a tészta vagy mondjuk a besameles alap receptjét''-honnan tudod hogy jó lenne?
Lehet ha megtudnád hogy hogy készül,többet nem ennéd
-
tildy
nagyúr
ezt talaltam ma, egynek jo...
anyukam vastag tesztaval csinalja az nem olyan jo de ez nem az a recept.
A pizza ugyan nem magyar étel, de egyre nagyobb népszerûségnek örvend nálunk is. Elõször 5 dg lisztet dolgozzunk össze 0,4 dl langyos vízzel, 0,5 dg elmorzsolt élesztõvel és egy csipet aszkorbinsavval, majd letakarva tegyük meleg helyre. Amikor a kovász megkelt, egy kisebb tálban keverjünk habosra 1 tojássárgáját 0,5 dl langyos vízzel, és 1 csapott mokkáskanál sóval. Tegyünk hozzá 10 dg lisztet valamint a megkelt kovászt, és az egészet alaposan dagasszuk össze. Ezután vékony sugárban hozzáadva dolgozzunk bele 1 dl étolajat, majd a rugalmas, lágy tésztát konyharuhával takarjuk le, és meleg helyen 1 órán át kelesszük. Amennyiben módunkban áll, akkor a pizzatésztát kisméretû, magas falú tálban, közepes fordulatszámú robotgéppel dagasszuk, mert az olaj kézzel történõ bedolgozása rendkívül fáradságos. A megkelt tésztát gyúrjuk össze, és alaposan belisztezett deszkán nyújtsuk ki akkorára, hogy egy kisebb méretû zománcozott tepsibe helyezve az oldaláig érjen, majd letakarva, meleg helyen kelesszük még háromnegyed óráig. A kinyújtásnál a tészta tetejét is lisztezzük be, hogy ne ragadjon bele a sodrófa. A második kelesztés után az olajozott tepsibe helyezett tésztát kb. 2 centiméterenként teljes vastagságban szurkáljuk át, nehogy felpúposodjon, és közepes tûzön süssük 10 percig, hogy kissé átsüljön. Ekkor vegyük ki, és terítsünk rá egy adag svéd gombasalátát úgy, hogy a tészta széle szabadon maradjon. Végül szórjunk rá 10 dg reszelt parmezán sajtot, és változatlanul közepes tûzön pirítsuk még kb. 15 percig, amíg a sajt megolvad, és a tészta zsemleszínû lesz. Amint kisült, borítsuk ki rácsra, nehogy befülledjen, majd éles késsel vágjuk nagyobb kockákra, és forrón tálaljuk. Hûtõszekrényben, polietilénfóliával letakarva tároljuk. Szükség esetén másnap grillsütõben frissíthetjük fel a legeredményesebben. Ha a tészta nagyon kiszáradt, elõzõleg vizezzük meg kissé a peremét. A pizzát nagyméretû kör alakú tortaformában is kisüthetjük. Ebben az esetben cikkekre vágva szervírozzuk. Egyébként az eredeti olasz pizzatészta tojás nélkül és kevesebb olajjal készül, így azonban jellegtelen, sült kenyér íze van.
Aki nem kedveli a svéd gombasaláta kissé fanyar ízét, az úgy is elkészítheti ezt a pizzát, hogy 20 dg vékony szeletekre vágott gombát 0,3 dl olajban zsírjára süt, és negyed mokkáskanál sóval valamint egy csipet õrölt borssal ízesítve használja fel. (Ha túl száraz a gomba, és nem enged elég levet, akkor 0,5 dl vizet öntsünk alá, hogy puhára párolódjon.) Ebben az esetben a gombát ketchuppal megkent tésztára szórjuk, a Hagymás pizzánál leírt módon. A magyaros ízek kedvelõi a zsírjára sütött gombához hozzádinsztelhetnek fél diónyi apróra vágott vöröshagymát és 2–3 szál finomra metélt petrezselymet is. Még finomabb lesz, ha 5 dg apró kockára vágott paradicsompaprikát (pritamint) is adunk hozzá. Az ínyencek 1 púpozott evõkanál tejfölt is keverhetnek bele. -
pubwart
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában (sajnos az) életvitelemnek köszönhetően egyre több pizzát eszem. Ami nem csak hízlal, hanem drága is. Nem tudtok valamiféle jobbfélre receptet, hogy hogyan lehet egy jobbfajta pizzát összerakni.
pl. tökjó lenne, ha valamiféle Don Pepe dolgozó el tudná árulni a tészta vagy mondjuk a besameles alap receptjét. A többit majd csak összehozom
Várom az egyéni sugallatokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest