Új hozzászólás Aktív témák

  • NTSC Jani

    tag

    Rajtam kívül van olyan, akinek nem tetszik a Last of Us? PS3-on végigtoltam egyszer, de nem hagyott bennem semmi maradandót. Most PS5-ön a Remastered verziót ki akartam próbálni mondván adok neki egy esélyt.

    A sztorin, az átvezető videókon, a zenén érződik, hogy nagyon jó minőségű játék. Mégis valahogy a gameplay része nem tetszik, nem tud magával ragadni, mintha nem az én stílusom lenne. Lehet túl sokat vártam el tőle, mert majdnem mindenki szerint a legjobb cím PS-re? Vagy más is érzett ilyet, hogy valamelyik top listás játék neki nem jött be?

    Tudom nem vagyunk egyformák, s nem lehet mindenkinek ugyanaz a kedvenc játéka. Sőt lehet, hogy közepes vélt játékot valaki jobban élvez, mint a 95+ értékelésűt.

    Ez az értékelés azért is jutott eszembe, mert nemrég írta itt valaki, hogy megvárja a tesztet a Horizon Forbidden West-ről. Sajnos a tesztek önmagában nem mindig elegek. Mert hiába adnak majdnem 100 pontot a 100-ból, ha nekem mégse tetszik a története, a gameplay része.

    Mostanában egyre jobban visszatérek a lineárisabb játékokhoz. Valahogy jobban élvezem őket, mert lényegretörőek, s nem húzzák az ember idejét felesleges fejlesztési mellékküldetésekkel, meg random csatákkal.

Új hozzászólás Aktív témák