Új hozzászólás Aktív témák

  • bigbuda

    aktív tag

    Sziasztok!

    Lenne egy kérdésem. Alapszintű programozói ismeretekkel rendelkezek, bár régóta érdekel a téma, és nagyon szivesen tanulnám, fejleszteném magam és munkálkodnék mint programozó. Kitartásommal és tanulékonyságommal nincs gond.

    Szóval maga a kérdésem az lenne, hogy van e bármi olyan mód, tanfolyam, amivel legjobban, legrövidebb idő alatt fel lehet fejlődni egy olyan szintre, ahonnan már elegendő volna az önképzés. Tehát merre és milyen módon lehetne kitanulni egy erős alap tudást? Akár egyetemi, akár OKJ-s lehetőségek is szóbajöhetnek. De leginkább olyan lenne jó, ha lenne valami gyorstalpaló, kifejezetten a programozási nyelvekre specializálódott intenzív tanfolyam, tehát ahol szinte csakis programozási gyakorlat van.

    Biztonságtechnikai mérnökként végeztem, tehát megvan a szükséges matematikai képzettségem, azért modnom hogy az ilyen tárgyak nem lennének fontosak, csak maga a programozás.

    Láttam, interneten is van számos tutorial, de az elején lehet jobb lenne, ha lenne egy profi, aki megtanit, akitől lehet kérdezni, aki kijavitja az esetleges hibákat. Egy mentor, akitől lehet kérdezni, és aki érdemben tud is választ adni minden kérdésre.

    Köszönöm előre is a tippeket tőletek! Nagyon fontos lenne!

    ui.: Ingyenes és költsége lehetőségek is érdekelnek. Csak érje meg az ára a megszerezhető tudást.

Új hozzászólás Aktív témák