Új hozzászólás Aktív témák

  • PaJa1

    őstag

    válasz Bazzzs #15667 üzenetére

    Saját fejemből ez szerintem annyit jelent, hogy 24-én este 4 és 9 között 100-200 APk voltak kaphatóak explorerben a ?-ből.

    A levelR-t, a németet pénz nélkül jobb játszani mint az aeria félét. DE ott sokkal több mindenért kell fizetned mint a PTben! Szinte az összes valamire való táskatöltet GPs!!!! Ami így eléggé lehúzza a sim drift és az explorer adakozókészségét!
    A tuning olcsóbb, de nem keresel annyit mint PTben, a GPs itemek hiányában. Tehát szerintem nem léptél előre. Mellesleg az idők alapján elég gyenge a mezőny, legalábbis amikor utoljára néztem, 4es panamával sehol nem voltak a PTs időkhöz képest. És szerintem aki ott gyors annak van GPje cuccokra.

    Igen náluk több event van. Naponta vannak, mert náluk nem csak GM meg GS van, bár ezekből is több mint ami nálunk. PTben most 1 kezemen megszámolnám hány aktív GS van, maximum mind a kettőn. Nálunk KÜLÖN [EVENT]- accountok vannak amiket önkéntesek, mint a GSek, használnak és azokkal csak eventet tartanak. A GSek meg csak a GM szemei fülei, az [EVENT]esek meg tartják az eventeket. Többen vannak, és ahogy a beszélgetésből kiderült jobban megjutalmazzák őket, a játékos karakterüket (az event accokkal csak az eventeket bonyolítják) amivel szépen fejlődgetnek, versenyeznek.

    [ Szerkesztve ]

    A probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM

Új hozzászólás Aktív témák