Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz azbest #15930 üzenetére

    "Tehát nem tudja. Az, hogy szoftveresen visszakonvertálja alacsonyabb minőségűre az nem tudás. A raspberry-hez van olyan i2s hangkártya, ami valóban tudja kezelni és ki tudja adni a hd hangot az erősítőnek, hogy az dekódolja." - Miért ne tudná? Megkapod a 7.1-es hd hangot? Meg. Persze lehet szőrözni, hogy csak 48v96khz-es mintavételezésű hangot ad. Én, mint az emberek 100%-a, csak 10-20khz-ig hallok, de nem baj, neked biztos denevérfüleid vannak.
    A hd hangsávoknak nem a kiadott 20 kHz feletti hangjai az előnyük, hanem hogy végre nem tömörített. A 384, 480 kbites Dolby D hangoktól feláll a hátamon a szőr. Azért elhívlak egy vaktesztre, kíváncsi vagyok kiszúrod-e, mikor szól hd audio bitstream, mikor a pi multichannel pcm. És milyen i2s eszköz ad hd hangot?

    ""Zenében is simán lejátsza multichannel pcm-et. Az amlogic ezt nem tudja."
    Valóban? Ugyanaz a verziójú openelec valószínűleg mindkettőn ugyanazokat a szoftveres képességeket tudja. Ha az amlogic is négy magos, akkor proci erőből sincsen kevesebb mint a pi2-ben."
    Ez nem proci erő kérdése. Az én amlogic mxq lejátszóm sem openeleccel, sem nélküle nem képes multichannel hangot kiadni, csak sztereót.
    A pi 7.1 96khz-re képes.
    Nekem mindkettő van, tudom mit beszélek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák