Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
kicsit utánaolvastam, és bizonyos teszteken még a Canon EOS 5DMarkII-t is veri. Jobb a Nikon D7000-nél sőt partiban van a Nikon D300s-el is.
•teljesen vízhatlan (időjárás álló) ház, ugyanilyen optikákkal, 18-55, 50-200, 18-135
•az egyik legjobb képminőség (dinamika, színmélység) és ami a k-7-ben gyengélkedett, a magas ISO tartományokban is!!!
•lekezel minden ősrégi, fixfókuszos Pentax optikát beleérve a 6x4-t is (stabilizálva!).legnagyobb hiányosság, hogy videó módban nincs AF.
megkérdezem a nagykert, hogy mi a prognózis áralakulásban, lehet, bevárom a januárt és bevállalok egyet...
-
rumos14
nagyúr
úgy látom, a UK ára kicsit kedvezőbb a konkurrenciához képest, 18-55 WR kitben 1200 font.
-
talpalavalo
aktív tag
Noh ez már nagyon szimpatikus!!!!
Ideje volt már egy jó gépet kidobniuk! -
Slowman
aktív tag
Ez most nagyon ígéretes kis masina lett. Eddig leírtak alapján, nagyon korrekt csak az árcédulát kéne emberbarátibbá tenni. Most már csak az objektívparkot kell felújítani hasonlómódon...
-
rumos14
nagyúr
válasz
Szten Márs #7 üzenetére
gondolom a D7000 ára is alakulni fog. de legalább nem 1:1-ben konvertálták az árát euróra, hanem "csak" 1459 EUR lett.
szerintem a Nikon most mind a váz tudásával, mind az árazással odatett a mezőnynek, Canontól Sony-ig. remélem, felveszik a kesztyűt. -
rumos14
nagyúr
én egy komoly baját látom: az ára meglehetősen magas. a nemrég bejelentett D7000 25%-kal olcsóbb, és első blikkre a strapabíróságon felül nem látom, a K-5 miben nyújt többet a semleges, 0-ról induló felhasználónak.
-
eclipse006
őstag
Az én Sony-mban is szenzor mozgatásos stabi van és nagyon jól végzi a dolgát, egyébként meg ki lehet kapcsolni,sőt mennyivel jobb mintha olyan obit kellene venned amibe van stabilizátor, mivel a vázban nincs...
A Pentax pedig, nagyon ott van, jó tulajdonságok jellemzik, szívesen olvasnék róla egy PH-s tesztet.
-
Chaud
csendes tag
Okos kis gép, jók a paraméterek
-
@aMoRF
tag
Nem tűnik rossznak.. sőt igen csak baráti a tudása. Kíváncsi leszek a magyar árakra....
Csak a szenzor mozgatásos stabilizátoroktól ódzkodok....
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged