Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Sohasem értem, hogy mostanában ez milrt nem került be sehova sem?
-
Crystalheart
őstag
A bugok hagyján, de hogy sokadszorra használják föl ugyanazt az amúgy is unalmas és monoton sémát a fő szálhoz... Variációk egy témára, mondhatni. A melléksztorik mentik, az igaz. Ezért mondják, hogy a nagy szabadság miatt olyan addiktív - de az én szótáramban a szabadság nem egyenlő a fő szál elhanyagolásával. Persze a Sims is nagyon népszerű.
-
Nordic
Közösségépítő
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Ezzel egyet kell értsek. Viszont az is igaz, hogy a Skyrim világa a bugok, ellenére teljesen beszippantja az embert. Olyan varázsa van, olyan háttere a világnak, ami mellett nem lehet elmenni. Mindenesetre, nekem nem egyértelmű győztes. Bár még a Batman:AA-val nem játszottam, de sokan azt mondják, az inkább megérdemli. Talán azért mert a Skyrimba már belelőttem vagy 80 órát, és eléggé látom már, hogy csupán egy egyszerűsített Oblivion 2.0 lett.
adam014: A BF3-on én is meglepődtem.
De tény, hogy az Uncharted 3 grafja nagyon ott van.
-
Alexios
veterán
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
ízlés kérdése, szerintem a batman is igen jó játék lett , nekem rpg-k közül pedig a witcher jobban bejött mint a skyrim.
azért kicsit vicces, hogy best graphics-nál 4. lett a rage, a battlefield 3 pedig egyáltalán nincs ott
-
danih
veterán
Szóval tulajdonképpen ez az az award, amit ha megnyer egy játék, akkor csinálhat GOTY editiont?
-
Lenry
félisten
meglepődtünk?
-
keIdor
titán
Egyetértek. Legjobb idei játék, eszméletlen atmoszférába rántja az embert.
-
danih
veterán
válasz
Crystalheart #5 üzenetére
Legalább van benne valami sztori, 2011-ben már ez is elég.
-
danih
veterán
válasz
Crystalheart #3 üzenetére
Ahogy mondod, egy Pac Man Reunited is tudott volna nyerni idén.
-
Crystalheart
őstag
Hát gyér a felhozatal.
-
danih
veterán
Mi ez, ki ez?
-
010203
tag
Tegnap volt?
Volt arról szó, hogy mi a BW új játéka?
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos autók - motorok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jogász topic
- Filmvilág
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest