Új hozzászólás Aktív témák
-
potyautas
tag
Tegnap ismét voltam kavicsért. Nem kellett mintát vinnem, hiszen már tudtam mit kell kérni. Ugyanaz a középkorú (nagyon átlagos arcú, de csinos) kezdő dolgozó ült a fülkében. "De nagyon nyáriasan öltözött, ebben a ronda időben" - csúszott ki számon a megjegyzés. Ennyi elég volt ahhoz, hogy még kifelé jövet is mosolyogva intézze a számlázást. Nekem semmibe nem került, és megvolt a napi jócselekedetem.
-
Tutu7030
veterán
A barkának egy előnye volt. Nem volt nehéz, könnyű volt tolni.. még eső után, a szőlősorok között is. 😃😃
Nyári gyakorlat címszó alatt, kivittek minket "terepre", a frissen lefektetett kpe gázvezeték sütéseiről a homokot leseperni, hogy látszódjanak a varrat számok. A barka kisbusz meg nem az a kimondott terepjáró gép, főleg nedves/sáros domboldalakon. 😃😃 -
Vakegérke
félisten
Nem is azért vette a kórház. Szennyest vittem vele mosodába. Ez egy "C" menetleveles fuvar volt, tehát egy dolgozónak szállítottam, aki fizette a kórháznak a fuvardíjat.
Poén is van.
Pakoltam a téglát fel, aztán a célállomáson le. Bár be voltam ebédre fizetve, arról bizony lemaradtam, nem értem vissza időben a kórházba. A fuvaroztató elküldött valakit a boltba, hogy hozzon ezt, meg azt, no meg persze sört. Mikor végeztünk a melóval, nyújtott felém háromszáz Forintot, hogy fogadjam el. Viszonyításként mondom, akkoriban harmincezer körül volt a fizetésem, de inkább több, mint kevesebb. Nem haragosan, de határozottan közöltem vele, hogy jobban jártam volna, ha valami kaját hozat nekem a boltból, szóval tegye el az alamizsnát, nem vagyok rá kíváncsi.
Slusszpoén is van.
Még ő volt megsértődve. Attól kezdve rossz híremet keltette, ha találkoztunk, épphogy nem köpött. Pechjére engem kedveltek az intézményben, így saját magát sározta be.A Barkas jó kis szerkli volt, én szerettem.
-
Vakegérke
félisten
Ami a túlterhelést illeti, volt egy esetem, amikor annyi tégla volt a platós Roburon, hogy mire a célhoz értem vele, a hátsó rendszámom felgörbült, annyira alacsonyan volt az alváz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest