Új hozzászólás Aktív témák
-
Pxs
aktív tag
Nem Tank Wars (bomb.exe) ?

Worms ősöreg kiadásban (ld. még Scorched Earth vagy csak simán scorch.exe)
Én is 286-ossal kezdtem, de volt a kezemben egy Olivetti XT186 gép is, valami egészen speckó konfig azidőtájt, CGA monitorral. Ami a 286-oson kő simán ment, az XT-n mocskosul akadt (oké, szegénynek 640 KB RAM-ja volt, a 286-osnak kapásból 1 MB és még bővíthető lett volna tovább 1-gyel). Meg 10 MB MFM vinyó vs. 40 MB, 360 KByte-os nagyfloppy drive vs. 1.2 MByte-os. CGA monitor vs. mono VGA.
Néha sajnálom a mostani generációt, mert azoknak a gépeknek lelkük volt...oké, emulátoron már bármit eljátszik az ember abból az időből, de a feeling messze nem ugyanaz.

-
mrkyelo
csendes tag
Nagy királyság, 286-osra én is emlékszem, valami nagykirály game-t nyomtunk éjjel nappal, asszem valami Wars volt, haverom apjának volt egy kis erősítős equalizer-e, azt hangolgattuk 1000-rel. De szép idők voltak!
-
RootRulez
félisten
Röviden ennyi...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Wise (ex-TransferWise)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Crimson Desert
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Abba nem tetszik kilépsz és játszol inkább Crysist. Anno nem volt ilyen vagy játszol vagy nem