Új hozzászólás Aktív témák

  • Smiro

    senior tag

    válasz djnice #3239 üzenetére

    Szerintem ha nem muszáj, előre gyártott dolgokkal ne foglalkozz. Akkor az eszköz pusztán arra lesz jó, hogy könnyebbé tegye a főzést. Nem utolsó szempont! A saját hús, saját panir - megkenve lehelet olajjal elvesz cc még 20 percet, de szerintem annyit sem. Oké, +piszkos edény. De a különbség óriási. Számomra megér ennyit, pedig büdös lusta vagyok. De: mosogató gép, vagy elmosni 3-4 tányért (hús, tojás, liszt, panír) túró ahhoz képest, hogy mennyivel jobb az airfryerben készült kaja. Totál más ízvilág, nyilván egészséges, szinte olaj/zsírmentes kaja, nem fröcsköl, ha sütsz, (olaj minőség), minden jól átsül és valódi hús ízek. Én általában kifélézem a csirkét, csont nem kell bele. Laposabb lesz például a comb. 170 fokon sütöm 10 percig, majd tekerek egyet és 190 fokon további 20 perc, ha a tanyasi kedvenc kerül a sütőbe, akkor esetleg még 5 perc. Aztán ha kész, 2 lyuk + kell az övre és legalább 2 napig nem bírok húsra gondolni. De nem is marad mit lefagyasztani, ahogy azt az asszony mindig elképzeli. Nem olyan, mint az édesanyám rántott húsa... Megkockáztatom: jobb annál is.

Új hozzászólás Aktív témák