Új hozzászólás Aktív témák

  • TA68

    őstag

    válasz Essejó #6116 üzenetére

    Ma volt a Cosori Pressure Cooker főpróbája. Gulyáslevest főztem benne. Nagyszerű benne a pirítás funkció, gyönyörűen megpirította a hagymát és a húst anélkül, hogy odakapta volna. (mivel kerámia bevonatos az edénye, lehetetlen bár mit is odaégetni benne) A hús és a hagyma pirítása után minden hozzávalót egyszerre beletettem és kiválasztottam a leves/pörkölt programot. 30 perc múlva jelzett, hogy megfőtt a leves. A hús vaj puha lett és a zöldségek sem főttek szét. Ilyen finom Gulyáslevest még nem főztem. Minden aroma benne marad az ételben, nem távozik a gőzzel. Ami még érdekes, hogy főzés közben nem sziszeg, mint a régi kukták, teljesen csendben van és nem enged ki egyáltalán gőzt.
    A tisztítása nagyon egyszerű és könnyű.

Új hozzászólás Aktív témák