Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz Parampara #4740 üzenetére

    gyanítom nem volt dm-verity / dm-verify és közben nagyon túlgondoltátok a probléma eredetét. amíg egyébként a bootloader bejön nincs baj, ha csak nem hardveres eredetű a probléma. összefoglalóban található TWRP-vel próbálkozzatok, elég ideiglenesen futtatni, felülírni (bár ha a másik TWRP van, akkor javasolt) a gyári/meglévő recovery-t nem szükséges. a beállításhoz találtok képeket szintén az összefoglalóban. első körben kapcsoljátok ki a telefont, ha engedi. ha nem, akkor próbáljatok meg bejutni fastboot módba egyből újrainduláskor VAGY bootloader-be és onnét fastboot-ba. ha megvolt, mehet a TWRP a leírtak szerint és utána a Disable Verify beállítás alkalmazása.

    bootlader: bekapcsológomb + hangerő fel. bekapcsológombot a bekapcsolást követően el kell engedni. ha a telefon nem hidegindításból kapcsol be az sem baj, csak a Mi logó megjelenése után akkor gyorsan nyomni kell a hangerőgombot. recovery és fastboot elérhető belőle egyaránt.

    mondjuk azt furcsállom, hogy egyáltalán felment rá egy aláírt rom végül és úgy halt le. vagy figyelmetlen volt és nem megfelelő dolgokat próbált telepíteni vagy bizonyos folyamatokat nem jól csinált/megszakított. nem tudom mennyire hozzáértő az ismerősöd, de pánik esetén inkább kérdezzen egyből itt és ne nyomkodjon összevissza mindent. ez csak tanács persze.

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák