Új hozzászólás Aktív témák

  • Dhampir

    félisten

    The Way to Pripyat:

    Meglepően kezdődött a játék. A Kordonban egy Sulfur nevű, erősen csonkolt Stalkernél találtam magamat. Valamit magyarázott, amiből egy kukkot sem értettem, de a pincében található felszerelést felcsipegettem. Vállából kiálló csontja ellenére jó húsban volt, de ez nagyon amatőr horror ízűvé tette a kezdetet.

    Sajnos az egyik házban lévő cuccokat nem lehet felszedni. Szidorovics pincéjét Bojler-anomália foglalja el. Be lehetett menni, de minek.

    Amerre jártam, a ládák mindenütt kinyithatatlanok. Mégcsak beléjük sem lehet kukkantani. Kissé amatőr megoldásként hatott ez is. :(

    A Hídnál lebegő téranomália pofáraesés volt. Szó szerint. Amikor beleugrottam, akkor nem röpített sehová, hanem csupán egyszerűen lezuhantam. :D

    A Kisóriás utánam trappolt a Szabadság bázisára, ahol együttes erővel hatékonyabb volt legyőzni. Ezután a Szakáll kinézetű stalker foglya szabadon sétált vissza cellájába a rácsokon keresztül, majd ott bent tarkóra tett kézzel letérdelt.

    Az alagutakon nem lehet átmenni, egy láthatatlan fal mindenütt visszatartott, a katonai bázis melletti Irányító lakta alagútnál is (a sniper jó szolgálatot tett), és Setétvölgy felé a zombis alagútnál szintén. Zombik ellen hatásos a kanászbicska vagy a kacor, de közben Half-lifeosan csapkodnak.

    A sugárzás miatt nagy szükség van minél több anabolitikus szer begyűjtésére.

    Lelkes amatőr munka ez, értékelni kell a belé fektetett munkát, de az alapjátéknál nem jobb.

    [ Módosította: BomiBoogie ]

Új hozzászólás Aktív témák