Új hozzászólás Aktív témák

  • Gh0sT

    addikt

    Sziasztok!

    Lenne egy kis gondom, amire ötleteket várnék.

    Adott a k750i-m, ami tavaly áprilisban lett vásárolva. Természetesen a használatnak köszönhetően nálam is jelentkeztek azok az általános problémák, amikkel a legtöbb felhasználó szembesül. Gondolok itt a joystick kikopására és a telefon alján lévő csatlakozó érintkezési hibáira. Nosza március végén beadtam szervízbe és kb. két hét múlva visszajött a telefonom a garanciális javításról. Korrekt módon tájékoztattak, hogy ezzel a két héttel meghosszabbodott a garancia időtartama, de mit sem sejtve úgy gondoltam, hogy többet már úgy sem lesz rá szükségem. Tévedtem... :(

    Az első aprócska problémát kb. fél óra használat után sikerült kiszúrnom. Valami szennyeződés ment a lencse alá, ami homogén fehér háttérnél igen jól látszik. Igazából nem zavart a dolog, mert nagyon ritkán használom a fényképezőgépet, meg nem is akartam ismét két hétig a saját telefonom nélkül maradni, tehát szemet húnytam felette.

    A második bibi viszont éppen ma jelentkezett. A csatlakozó továbbra is kontakthibás. Viszont most már olyan mértékben, hogy sem a fülest, sem a töltőt nem tudom úgy rádugni, hogy ne szakadna meg azonnal a kapcsolat. Ha kitartóan ügyeskedek, akkor rá tudom bírni a telefont a folyamatos töltésre, de az esetek többségében másodpercenkét sipol, hogy tölt, majd nem tölt.

    Kérdésem: a garancia lejárt. Visszavihetem-e a telefont arra hivatkozva, hogy szerintem nem volt szakszerű a szervíz? Mondom ezt úgy, hogy nem vagyok tisztában azzal, hogy cserélve volt-e a csatlakozó.
    Másik: hol lehet olcsón cseréltetni, ki foglalkozik ilyesmivel, ha esetleg nem akarnak velem foglalkozni?

    Soha nem késő, hogy azzá válj, aki lehettél volna.

Új hozzászólás Aktív témák