Új hozzászólás Aktív témák

  • ccs2929

    senior tag

    válasz Ipadipad #3017 üzenetére

    Szerintem nem igen fogsz tudni kipróbálni boltban m42-es obikat, esetleg a speckó fotósboltokban, ahol foglalkoznak használt cuccokkal is, bár az nem biztos, hogy éppen van náluk m42-es adapter is,de pl. egy Media Marktban esélytelen. :N Használt manuális 20-30, esetleg több éves obikról van szó :)

    Ha lesz időm, akkor csinálok publikus videót is a kitobival. Fényképezésnél simán reális a 6-700 kép egy akksival, de ez függ attól is, hogy a nézőkét használod, vagy a hátsó kijelzőt. Csak videóról nem tudok nyilatkozni, mert nem nagyon szoktam videózni, főleg nem annyit, hogy egy akksit lezabáljon, úgy, hogy közben nem is fotózok. Ha jól tudom, akkor egyfolytában max. 30 perces videót tud rögzíteni tárhelytől függetlenül.
    720p-ben nem rögzít :N A következő formátumokban lehet vele videózni:
    "Movie recording mode - AVCHD 1920 x 1080 (50i 24 Mbps, 50i 17 Mbps, 25p 24 Mbps, 25p 17 Mbps)
    Movie recording mode - MP4 1440 x 1080(Approx.25fps, 12Mbps(Average bit-rate)"
    Ha emlékeim nem csalnak, akkor, egy 2-2,5 perces videót csináltam a legmagasabb felbontásban/minőségben, az olyan 260 mb volt :F.
    Obi nélkül is be szabad kapcsolni, csak akkor nyilván jobban porosodik, bár a szenzorra nem nagyon jut talán úgy sem, de azért ne egy homokviharban akarj objektívet cserélni :DDD Én szoktam bekapcsolt állapotban is cserélni az obit, nem igazán okoz gondot, de nyilván kikapcsolt állapotban a legtisztább. Mondjuk, nekem általában egy manuál van felgyógyulva rá, és azt nem nagyon cserélgetem. A kitobim kb fél órát volt fent összesen mióta megvan a gép :))

    Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!

Új hozzászólás Aktív témák