Új hozzászólás Aktív témák

  • ccs2929

    senior tag

    Sziasztok!

    Na leírom, hogy hogy oldottam meg a vaku "problémámat", kis házi barkácsolással, és az olcsó kínai vakupapuccsal, hátha van aki hasonló gondokkal küzd, mint én, és hajlandó kis barkácsolásra, és némi kompromisszumra :DDD . Gép Sony A58, vaku Minolta 3600HSD
    Ezzel az adapterrel, mint várható volt, el lehet sütni a vakut, de csak max teljesítményen, minden állítási lehetőség nélkül. Nekem az volt a lényeg, hogy a vázon csücsülve tudjam használni a vakut.Az adaptert átalakítottam egy picit, hogy a vaku alján lévő pöcköt ne nyomja be.
    Jelenleg a felugró vakuval tudom elsütni, mint vezeték nélküli vakut, így van fényerőszabályzásom is, és a vázon van a vaku. Gyártottam egy kis fényterelőt, amivel a vázon ülő vaku felé irányítom a beépített vaku fényét, és így abszolút nem villant bele a képbe. Nekem ez így jelenleg használhatónak tűnik kis kompromisszum árán, de olcsóbb volt mint megvenni egy adp-maa adaptert, amivel szintén nem tudom, hogy úgy működne-e a vaku, ahogy a nagy könyvben meg van írva.
    Így néz ki jelenleg a setup:

    Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!

Új hozzászólás Aktív témák