Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    nagyúr

    válasz duracell89 #13514 üzenetére

    Szvsz itt több téren is azért kérdőjeles az indok.

    Amit aláírok, az a zajcsillapítás, e téren a Corolla sajnos egyszerűen gyenge. Zajosnak azonban azért nem mondanám. Illetve személyes véleményem, hogy kb. 190cm felett nem ajánlott (én itt néztem be amúgy igazán a Corollát).

    A többi terén (2db E210 Corolla melletti személyes tapasztalatok):
    -Pályázásra teljesen alkalmasak a sebességhatárok betartása mellett.
    -Nem csörög, nem zörög egyik sem.
    -Az AA tökéletesen működik megfelelő kábellel mindkét autónál, kábelen (OnePlus Nord).

    A 8-as Golf-ot azonos felszereltséggel nem kapod meg olcsóbban, a mild-Hibridjük nem azonos szint a Toyota HSD-jével. Az tény, hogy belső terén egy nagyságrenddel igényesebb a Golf. Cserébe megbízhatóság terén egy nagyságrenddel rosszabb (van Golf és Passat a tágabb családban), és a kereskedő hozzáállása a garanciális kérdésekhez egészen más szint.

    Nálunk például egy apró karcot vagy törést talált a párom a műszerfal előtti plexin, igazából csak megfelelő fényviszonyok mellett látható, de zavarta. Írtunk a Toyota Mayernek, és egyből jelezték, hogy természetesen gariban cserélik. Erről beszélünk:

    A húgom Passatján a középső kijelzőjét (időnként elsötétedett csak úgy) vagy 8 körben, különféle kapcsolatok útján sikerült végül cseréltetnie, mert a szerviz állandóan visszadobta, hogy nem sikerült a hibát reprodukálni.

    Szóval a VW csoportnál sem fenékig tejfel az élet, nehogy azt hidd...

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák