Új hozzászólás Aktív témák

  • Raynes

    tag

    válasz King Unique #24614 üzenetére

    Nem egyoldalú, meg csak neked tűnik puszta magyarázkodásnak, holott pont te magyarázkodsz. E-mailmellékleteket én is kapok, de eleve el sem mentem azokat, amelyik nem pdf-ben van. Azt látom már, hogy te ilyen érzékeny windowsos lélek vagy, de egyrészt nem kell védened a Wint, mert nem szorul rá, áll mögötte elég tőke, meg védi elég Win Pistie, a másik, hogy hiába véded, meg vagy érzékeny, úgyis leszarom, nagyon nagy ívben, barnán, gőzölgőn.

    Viszont amiért ilyen érzékeny vagy, kiengesztelésül belekezdek egy újabb relaxációs estimesébe. Tudom, a brét sem érdekli, de ma ilyen grafomán floodolásos hangulatom van, aztán nem naplót írok, mint egy tinilány, hanem péházok. Na, szóval, egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás rendszeren is túl, vala megint egy halom fhosch, aminek neve vagyon Vindózer. Történt egyszer ugyanis, hogy ennek telepítője csak NTFS partícióról hajlandó futni, aminek kell NTLDR-es bootbetöltő is, ezért nem tud a legtöbb linux program bootolható Windows-telepítős tollhajtánytot csinázni, more. Hiába írod ki UnetBootinnel, vagy dd-vel, vagy akármi mással, az cd-rom-os módban írja ki, nem partícióra, hanem eszközre, és így nem tud bootolni a Win telepítője. Nálam valami miatt hiába futott le hiba nélkül a winusb, a penről nem volt hajlandó a telepítő bootolni. Itt a vége, fuss el véle, happy end, Walt disneys logó, tapsvihar.

    Mondjuk ez is hátránya a Linuxnak, nem tud wines pent csinálni, bár lehet nem is hátrány, hanem felhasználókat óvó biztonsági intézkedés, hogy nehogy visszameneküljenek Winre :DDD Nagyon helyes, a Linux nem azért van, hogy wines szemeteket írjunk ki vele.

Új hozzászólás Aktív témák