Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz _q #20957 üzenetére

    Pana oldalról közelítettem meg :D Ott az ISO1600 a határ G80-on ahol már kicsit elkezd zajosodni, ISO3200-on meg már látványosan. Igen kaptam tőle segítséget, napsütésben az alapján járatm el, de esti viszonyokban elfelejtettem, mert nem volt ami emlékeztessen (zebra). Erre majd igyekszek figyelni ha slog2-t használnék.

    (#20959) vond
    Köszi. Asszem fél év kellett hozzá :D Nem szoktam semmit se elkapkodni, szeretem jól körbe járni a témát, mielőtt döntök.

    (#20960) Kukcaman
    Köszi. Igen 1080p gyengébb, mint a 4k, pedig nem gondoltam hogy látványos. Talán némi élesítés segíthet? A séta esetén meg igaz nem annyira stabil, de a pana meg eléggé beleránt, sony meg szimplán csak kileng. Ha ninja walk-al próbálkoztam volna füves terep helyett aszfalton, talán a pana berángások nem lettek volna. Lehet egy ilyen tesztet csinálok még.

    Aki jobban ért hozzá tőlük kérdezem, normális a 1080p vs 4k közötti látványos különbség sony-nál? Úgy tudtam, hogy a sony 1080p hasonlóan viselkedik mint a Pana G9 vagy GH5 full hd-ja. Illetve ISO3200-nál már mint ha a sony is zajosodna kicsit 1080p-ben, pedig a sony híresen jól viseli az ISO emelést és nem zajosodik túlzottan.

Új hozzászólás Aktív témák