Új hozzászólás Aktív témák

  • _q

    addikt

    válasz Tuninger #21351 üzenetére

    Ahhoz, hogy az ég ne égjen ki, vissza lehessen húzni ahhoz szükséges akkor a cine profil, ezért nem tudtam a rally videónál visszahúzni pro gamut felvétel miatt? Ami érdekes, hogy a gopro felvétel meg elég jó dinamikát mutat meglepő módon, pedig csak egy 3-as volt.

    Akkor a távoli asztal arra jó, ha olyan helyen vagy ahol nem tudsz erősebb konfiggal vágni, de a végeredményhez mindenképpen kelleni fog a direkt kapcsolat a monitor és a gép között. Akkor ez nem opció egyelőre még sajnos.

    Biztos azért van, mert nem vagyok elég érzékeny rá, de én nem mondtam volna meg, hogy egy egyszerű fotga ND szűrőt használtál.

    Egyébként azon nem gondolkoztál, hogy megvágod saját ízlésedre a videót, mint egy későbbi referencia anyag? Vagy van bármi féle "szerzői jog" féle?

    Kukcaman
    Nekem canon manual objektív fókusza szépen jár, ahogy Tuninger írja egy kisebb felújítás kellhet neki. Én is gondolkodtam a napokban egy telén, főleg a 135-ös méret f2.8 vagy f3.5 körül. Mondjuk az nálad már igen csak szép átfogás ekv. 270 mm-el :D Ezek szerint ez már a pana stabin is ki tud fogni. Esetleg egy monopod még jól tud ilyenkor jönni.

Új hozzászólás Aktív témák