Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    válasz Teasüti #23291 üzenetére

    Jaaaa, arra az ugrálós belenagyításra gondolsz? Az is direkt olyan. ;] Szerintem nem rossz, hogy van benne ilyen is a szmúsz cuccok mellett. Egyfajta átmenet a totál sima, meg a totál szétesett képek között. :)

    Tuninger, Kukcaman: :R

    Ezeket is mind szépen fel kéne már pakolnom a honlapomra, meg minden más produktumomat is az elmúlt ~20-25 évből. Durva, hogy tavaly ilyenkor azt terveztem, hogy majd a karácsonyi szünetben megcsinálom, erre eltelt újabb egy év. :(

    Amúgy ez tényleg nem igazán ide való, de online videós, fotós, grafikai, webes, rajzos, zenés, stb. portfólióhoz ki milyen megoldás(oka)t választana? Az oké, hogy pakolgatom fel YouTube-ra, Flickr-re, Facebook-ra, egyéb helyekre, de honlap alapnak mit, Wordpress-t? Annyiban más ez ugye, hogy itt sok videó is lenne (meg zene is), nem csak a megszokott képi anyagok.

    Szeretek amúgy saját HTML5/CSS kódot írni, de szerintem itt túl sok munka lenne az anyagok - kézi - felitele. Viszont a WP-t meg nem igazán ismerem, régen inkább Joomla-ban ügyködtem. De gondolom, elég hülyebiztos a cucc. Főleg ha valami sablonra alapozok. :)

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák